Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zdenerwowany

irytujace telefony z zastrzezonego numeru jak wkuwic taka osobe

Polecane posty

Gość gość zdenerwowany

irytujace telefony z zastrzezonego numeru jak wkuwic taka osobe

Gość gość
numeru,u mnie jest tak,ze ustawilam aby zastrzezone od razu ladowaly w mailboxie.na 100% nie jest to nikt z moich znajomych,bo oni dzwonia z normalnych numerow,zadna tez firma,bo telefony sa nawet w weekendy wieczorem,napewno tez nie jest zaden wazny telefon,bo normalni ludzi pokazuja numer lub nagrywaja wiadomosc lub pisza smsa...najbardziej prawdopodobna opcja to moj ex...ale pewnosci nie mam.powiedzcie co tu nagrac na poczcie,tak zeby wkurzyc ale zeby tez troche smiesnie bylo.ja mam narazie luzny pomysl w stylu...tu biuro ds.indentyfikowania anonimowych stalkerow:)jakies inne pomysly?:)

Gość gość zdenerwowany
tekst mi zniknal,uzupelnie poczatek.wiec od prawie 2 tygodni ktos wyzwania z zastrzezonego numeru a ja mam ustawione tak,ze takie numeru od razu ida do mailboxu.

Gość gość
Wystarczy że go nie odbierasz to już w*******z taką osobę :-)

Gość gość zdenerwowany
no poniekad prawda,ale jak widac to wytrzymaly osobnik,mi by sie nie chcialo wydzwaniac przez 2 tygodnie i to bez skutku z reszta.

Gość gość
Ja zawsze mowie tak. Posterunek policji oficer dyzorny sucham. I klient przeprasza ze pomylka imam swiety spokuj:-P

Gość gość zdenerwowany
ale to na komorke,wiec z policja to raczej nie przejdzie:Pcos wymysle i puszcze glos z tlumacza google,zeby brzmialo powaznie.