Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizneswoman_

Jestem przerażona własnymi fantazjami. Czy mam skłonności?

Polecane posty

Gość bizneswoman_

Najpierw kilka słów o sobie. Jestem singielką, mam 31 lat i prowadzę własne biuro rachunkowe gdzie zatrudniam dwie dziewczyny, jedną od dwóch lat, druga to młoda praktykantka. Dotąd prowadziłam normalne życie, umawiałam się z facetami, raz związki trwały dłużej, raz krócej, wiadomo, różnie to bywa ale nigdy nie chodziły mi po głowie żadne ekscesy. Teraz jestem sama i przyjęłam niedawno właśnie tę drugą młodą praktykantkę na staż głównie ze względu na dofinansowanie z urzędu ale nie wiem czy to był dobry pomysł, bo ona kompletnie nic nie umie i trzeba jej wszystko 5 razy tłumaczyć jak dziecku a i tak narobi błędów. Na szczęście jest też uległa jak dziecko. Mogę z nią zrobić wszystko, co tylko chcę. Nakrzyczeć, szarpnąć za rękaw, a ona się nawet nie odezwie tylko patrzy ja cielę. Po jakimś czasie zorientowałam się, że zaczęły mnie podniecać te sytuacje, gdy tak się na niej wyładowuję. Szczególnie, gdy jesteśmy tylko we dwie. Lubię na nią pokrzyczeć i lubię gdy ona tak kompletnie się nie broni. To jednak nie wszystko. Zaczęłam mieć fantazje erotyczne z jej udziałem. W myślach każę jej się np. rozebrać na środku biura, uklęknąć i zrobić mi minetę. Bardzo mnie podniecają te wizje. Jest to szokiem dla mnie samej gdyż nigdy wcześniej nie miałam podobnych fantazji, a już na pewno nie z dziewczynami. Nigdy! Lesbijstwo było mi zupełnie obce. Nie wiem co się ze mną dzieje. Proszę o jakieś sugestie. Jak mam wytłumaczyć te dziwne fantazje? Mam jakieś dziwne skłonności? Proszę o poważne odpowiedzi. Problem może wydać Wam się błahy, bo wszystko rozgrywa się tylko w myślach ale dla mnie to problem. Dla tej biednej besztanej dziewczyny chyba też.

Gość taka jedna co prawa liznęła
Zwolnij ją, zanim pozwie Cię do Sądu o mobbing. To co robisz, to jest mobbing. Tu poczytaj: kodeks pracy, art. 94 (3). § 1. Pracodawca jest obowiązany przeciwdziałać mobbingowi. § 2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników.

Gość gość77
Przekroczylas 30-tke, a po tym kobiety otwierają się szerzej na doznania seksualne, druga sprawa to jest to, że 80% z was ma zdolności homoseksualne. Więc wszystko w normie :-)

Gość gość
To ty, Prowokator? jeśli tak, to suabe 😴🖐️ jakieś 2/10

Gość bizneswoman_
@ taka jedna co prawa liznęła dziś Zwolnij ją, zanim pozwie Cię do Sądu o mobbing. x Nie groź mi, bo ja też znam się na prawie i możesz mi... wiesz co. Zwolnić jej nie mogę ot tak sobie, bo dostaję z urzędu kasę właśnie za jej zatrudnienie. Mimo to myślałam już, żeby jakoś się jej pozbyć ale z innego powodu. Ja zaczynam bać się siebie samej. Przychodziły mi już nie raz myśli do głowy, że gdy jesteśmy same we dwie to, żeby kazać jej się rozebrać. Np. oskarżyć ją o kradzież czegokolwiek, zamknąć biuro i pod pozorem przeszukania kazać jej zdjąć z siebie wszystkie ubrania. Wcześniej nastraszyłabym ją wezwaniem policji i żeby tego uniknąć musiałaby udowodnić mi, że nic nie ma przy sobie. Jestem przekonana, że by na to poszła biorąc pod uwagę jej bierny charakter. Szalenie mnie kręci taka wizja i sama jestem przerażona sobą. Może naprawdę należałoby ją spławić zanim dojdzie do jakiejś głupoty? Przeraża mnie to i podnieca zarazem.

Gość gość
Nie jestews jesbijka tylko sadystka. Odkrtylas w sobie sklonnosci sadomasochistyczne :D

Gość gość
Te bizneskobieta, czytaj uważnie. Ta od lizania prawa dała ci dobrą radę. Nie zauważyłam, żeby ci groziła. Raczej cię ostrzegła, uświadomiła ci konsekwencje takiego zachowania. A co dalej zrobisz z tym wszystkim, to twoja sprawa. Tylko w takim razie po co ludziom d/u/p/ę zawracasz na forum?

Gość gość
Świetny pomysł z tym przeszukaniem a jakby nie chciała to powiedz że gliniarze zabiorą ją na komisariat i tam na siłę rozbiorą więc niech lepiej dobrowolnie wyskakuje z ciuchów przy tobie!

Gość taka jedna co prawa liznęła
Rzeczywiście, świetny pomysł na popełnienie przestępstw: bezprawnego pozbawienia wolności i naruszenia nietykalności cielesnej.

Gość bizneswoman_
@ gość dziś Ta od lizania prawa dała ci dobrą radę. Nie zauważyłam, żeby ci groziła. Raczej cię ostrzegła x A rzeczywiście. Przepraszam CIę taka jedna co prawa liznęła. Ja zrozumiałam, że Ty mnie pozwiesz. A tam było napisane, że zanim ona mnie pozwie. Fakt. Sorka. Tamta mnie nie pozwie na pewno. Nie ten charakter. To ciele. Krzyczę nią krzyczę, a ta się patrzy i nic. Ciekawi mnie czy takie ciele goli sobie ci/pkę. W moich fantazjach ma nieogoloną. Chciałabym zobaczyć jak jest naprawdę ;)

Gość gość
gość dziś Nie jestews jesbijka tylko sadystka. Odkrtylas w sobie sklonnosci sadomasochistyczne smiech.gif Moim zdaniem ona jest i lesbijka i sadomaso.

Gość gość
Jeśli jjuż to bi a nie les bo pisała że umawiała się z mężczyznami więc nie może być czysta les. Autorko a może ta pracownica wpadła ci w oko co?

Gość gość
Mysle,ze to prowokacja i raczej się nie myle. Jeśli jednak jest inaczej, radze udac się do psychiatry, nie zartuje.

Gość bizneswoman_
@ gość dziś Autorko a może ta pracownica wpadła ci w oko co? x Nie. To ciele, zachowuje się jak ciele i wygląda też w sumie trochę jak ciele. Nie podoba mi się ani z twarzy ani ze sposobu bycia, ani z ubioru. Chętnie pozbawiłabym ją tego ubioru i przekonała się jak wygląda między udami ale jesteśmy teraz we trzy w biurze więc...

Gość bizneswoman_
@ bywalec F8 dziś To ty, Prowokator? x No, ja, ja. Szkoda mi było się demaskować tak od razu więc nieco przeciągnąłem ale widzę, że jakoś niemrawo idzie więc się przyznaję. x PRWOKATOR

Gość fantazyjna81
Mmm... nieźle mnie podkręciłaś tymi swoimi fantazjami ;D Każdy ma jakieś, ja na przykład takie jak na filmiku: http://q.gs/7187688/hot-video ale o takich jak Twoje jeszcze nie słyszałam... :P Jednak proponuję uważać, bo jak przekroczysz cienką linię, to mogą być problemy... no, chyba, że ona też fantazjuje o Tobie ;)

Gość gość
"Z tym największy jest ambaras, Żeby dwoje chciało na raz." pisał Boy - Żeleński. Jak widać, nadal jest to aktualne, chociaż tu "chodzi" o dwie.

Gość Jestem grzeczna
Ja mam wyuzdane fantazje seksualne...a jestem dziewicą. Po prostu masz bardzo bujną wyobraźnię seksualna to normalne.

Gość gość
Grzeczna a nie masz ochoty realnie spróbować??? Przystojny188@poczta.fm

Gość gość
zglaszam sie na chetna ulegla do realizacji opisywanych fantazji :D 26 lat, wawa

Gość gość
Ja mam wizję z dwoma mężczyznami.... silnymi, pewnymi. Mocny sex pełen wrażeń ach marzenia.

Gość gość
Jak byłem w wojsku to największm burakom najbardziej odbijało jak mieli trochę władzy i tu się sprawdza ta sama zasada. Daj chamowi władzę