Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 WRZEŚNIA wszyscy do warszawy deminstracja

Polecane posty

Gość gość

demonstracja przeciwko brudasom parchom islamskim i tak sie odbedzie , bedzie 60 tys ludzi z calej polski , zapchlone wladze warszawy zakazaly ale i tak przyjedzie wiecej ludzi 3 razy WSZYSCY 12 w sobote do warszawy na plac defiad zapchlone syfy islamskie won z EUROPY

Gość gość
Wiecie,że jeśli się twatrdo nie postawimy to mamy przechlapane ? Swoją lekcje z miłosierdzia już odrobilismy ratując żydów w czasie 2ws. To jeszcze każą nam płacić rekompensaty w nagrodę :o

Gość gość
stuknij sie w głowę idiotko. Spytaj ilu twoich krewnych i znajomych w latach 80 szukało azylu w Europie. Rozumiem, że Polaków wszędzie mogli przyjmować, ale z Polski won? Nie ma to jak katole, miłosierny naród, co to kocha bliźniego swego jak siebie samego :(

Gość gość
Przestan cymbale porównywać emigrację cywilizowanych ludzi w obrębie swojej kultury,a bandą nie cywilizowanych dzikusow ,nie mających zamiaru dostosowywać się do gospodarzy! Wiem ,że wśród nich są prawdziwi uchodźcy, ale przykro mi ja też mam prawo bronić własnej doopy. Zarówno UE jak i NATO mogli pomoc im tam na miejscu ,mieli na to wiele czasu,ale jakoś się nie palili do tego,na nawet twierdzą że nie maja funduszy :o ale na go by utrzymywać miliony (bo to się nie skończy za tydz,miesiąc, ale dlozej ) imigrantów!