Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy. Wynik po 5 dniach ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, przejdę odrazu do sedna sprawy. Byłem w anglii w pracy na 3 miesiące. Po powrocie spałem z moją dziewczyną. Od tamtego momentu mineło niecałe pięć dni, i po zrobieniu testu wyszedł wynik pozytywny. Czy to możliwe, że strzeliłem gola i test wykrył to po tak krótkim czasie od stosunku czy może doszło do zdrady ? Dziękuję za poważne odpowiedzi.

Gość gość
Wiarygodność testu zazwyczaj jest po 6 dniach..... ale każdy organizm jest inny i wykrywalność także...proponuję pójśc z dziewczyną do lekarza i dowiedzieć się kiedy doszło do zapłodnienia. mam nadzieję, że rozwieje to Twoje wątpliwości..pozdrawiam

Gość gość
Jak dla mnie to trochę za wcześnie, ale tak jak napisała poprzedniczka. Idź z nią do lekarza to się dowiesz dokładnie który tydzień. Tylko weź pod uwagę, że ciążę liczy się od daty ostatniej miesiączki

Gość gość
Test wiarygodny po 6 dniach, ale większość z nas woli użyć innego testu moze nie tak szybkiego, ale bardziej wiarygodnego - a ten wykonuje się najszybciej w dniu spodziewanej miesiączki (lub po jej terminie, kiedy ta się nie pojawia).

Gość gość
Już po 5 dniach? Ma O wiarygodne . niech idzie na beta HCG tam jest zbliżony wynik który to może być tydzień. Tylko w tym wyniku musisz dodać 2 tyg od dnia poczęcia. Ale najlepsze jest USG. Tylko idź z laska bo można w internecie kupić lewe USG z danymi kupujacego

Gość gość
to bardzo wcześnie.

Gość gość
Ja tak miałam. Test pokazał mi fałszywy wynik pozytywny ( jak sie okazało po badaniach usg), kytóry równiez zrobiłam 5 dni po. Jednak u mnie wykrytu torbiel jajnika, dlatego miałam podwyższony poziom HCG, mimo że miałam 23 lata. Najlepiej idź do lekarza razem z dziewczyną. Będziesz miał pewność kiedy to było.

Gość gość
Po 5 dniach to test robią kobiety które starają się lub planują zajść w ciążę. Wasza raczej na wpadke wygląda. A wpadki wychodzą zazwyczaj w dniu spodziewanej miesiączki a nie 5 dni po

Gość gość
Kiedy miała mieć okres?

Hej, czy testy które teoretycznie wykrywają ciążę po 6 dniach można uznać za wiarygodne? Czy może któraś z Was robiła i wyszedł negatywny a mimo to później okazało się że jest w ciąży?

Gość gość
Na moje oko Cie wrabia:D