Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwątpiłam już

odciski palców emigrantów

Polecane posty

Gość zwątpiłam już

Skoro emigranci uciekają przed utratą życia,to dlaczego unikają pobierania odcisków palców? Przestałam takim ufać! A my roztkliwiamy się nad nimi...

Gość gość
Bo to nie uciekinierzy tylko okupanci :(

Gość gość
zaczynam bać się ,to ludzie z obcej mi kultury tyle moich Rodaków wyjechało w poszukiwaniu pracy,poprawy bytu,a my przyjmujemy ....tacy serdeczni jesteśmy dla obcych a jacy roszczeniowi są oni!!!to mnie przerasta!

Gość gość
To są ludzie gotowi wyrzucić własne dzieci za burtę byłe by tylko dostać się do Europy.

Gość gość
obowiązkowo brać odciski emigrantów i do bazy danych! w USA każdemu pobierają i nie ma zmiłuj się,a jeśli nie zgodziłabym się,to z pewnością nie wpuściliby mnie,gorzej-kajdanki na" kończyny" i deportacja do kraju a latam często :)

Gość gość
a dlaczego oni boją się?

Gość gość
Kurcze nie mogę znaleźć, ale dosłownie gdzieś godzinę temu czytałam artykuł że Polscy imigranci z Syrii (bo już tutaj ich podobno troche jest) dziś w nocy uciekli do Niemiec po tym jak ksiądz z parafi w której terytorialnie mieszkali załatwił im prace :D Te brudasy w ogóle nie chcą pracować, mieli tu mieszkanie, dostali od ręki komunalke! dzieciaki do szkoły, nauka języka, wszystko pod nos, a i tak spitolili do Niemiec bo musieliby pracować. Te mendy nie chcą pracować, a z zasiłku polskiego żyć sie nie da, więc będą ciągneli niemiecki zasiłek i żyli jak pączki w maśle.

Gość gość
Wiecie co to jest Takija w Islamie? Co to są 3 etapy dżihadu? Czytaliście Koran, Hadisy, Sunny ? To co oni robią to jest właśnie Takija - święte kłamstwo Islamu...Już w Polsce mamy pierwszy etap Dżihadu...we Francji drugi... na Bliskim Wschodzie toczy się 3ci... Przeczytajcie coś, dowiedzcie się...jestem świeżo po lekturze Koranu- strach się bać. Amerykanie zaczęli czytać Koran po 11 wrześnie (nie żebym ich bronił bo wpieprzają się wszędzie) zmądrzeli i nie są tak tolerancyjni. Islam to ustrój, nie religia, obawiam się, że zanim ciemne masy to zrozumieją będzie w Europie 3 stopień dżihadu. Poczytajcie o tym wszystkim. A dlaczego pędzą do UE po zasiłki socjalne a nie do innych krajów Arabskich pytają ludzie? Nie czytaliście Koranu ? tam to jest napisane - niemoralne jest żyć na koszt innego muzułmanina. Co innego na koszt niewiernego! Oni już traktują część UE jako swoje terytorium w rozumieniu Islamu....a kraje płacące im zasiłki płacą im Dżiziję...podatek od niewiernych...ps. Takija możliwe jest kłamstwo, bycie podstępnym, jeżeli zagrożone jest dobre imię Islamu oraz Muzułmanin jest w mniejszości...Mówię, że uciekają przed wojną? może 30% z nich. Dlaczego większość nie ma dokumentów? Przecież w intersie uchodźcy z regionu ogarniętego wojną lub uchodźcy politycznego jest dać się zidentyfikować - bo wtedy dostaje status uchodźcy i bezpieczne życie. Oni niszczą dokumenty... to jedna z doktryn, aby metodą osiedlania podbijać kolejne narody i ziemie nie jest to moj tekst znalazlem w sieci ale czytam te ich ksiege bo chce wiedziec co knuja ... xx Oni nie chca pracować i nie będą, oni chcą żyć na nasz koszt, na koszt niewiernych. Dlatego Polske mają w d***e bo tutaj za zasiłki sie nie da żyć, czy idą przez węgry, czy przez grecje czy przez włochy wszystkie brudasy ciągną do niemiec bo tam jest najwyższy socjal

Gość gość
To lenie patentowe. Najbardziej boję się islamistów,terrorystów itp