Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkabit

czemu tak jest

Polecane posty

Gość alkabit

Kuźwa czemu tak jest ? Nie da sie chyba inaczej rozpocząć tematu :/ Zależy nam na osobach które mają nas gdzieś, a tych którym na nas zależy my mamy gdzieś. To jest chore. Najlepszym przykładem jestem ja sama :/ Facet na którym mi zależy odezwie się raz na ruski rok, a jak sie nie odzywa to patrzę jak głupia w telefon. W dodatku innych facetów którzy chcą się umówić ignoruje, bo chcę tego pierwszego. Z nim mogę na koniec świata o każdej porze dnia. Czemu to takie głupie jest, co robić ? bo już mnie to denerwuje

Gość gość
jesteś emocjonalną istotą. będziesz myśleć racjonalnie, a w momencie, kiedy facet się do ciebie odezwie, i tak pomyślisz tak, jak wcześniej. na dodatek to dla organizmu taki boost, że uzależniasz się od tego jak narkotyku.

Gość alkabit
świętę słowa ! niby wiem, niby jestem świadoma i co z tego jak on się odezwie albo go widzę to szlag trafia wszystkie moje wcześniejsze postanowienia. To naprawde jest już chore, najgorsze, że nie wiem jak się uwolnić od tego

Eee, skąd ja to znam... ludzie, którzy mnie nudzą, chcą umówić się ze mną na kawę, spacer, a jest jeden osobnik, z którym chętnie bym gdzieś wyskoczył i ten oczywiście jak na złość milczy :D

Gość gość
Mam tak samo. W pracy podrywa mnie jeden chłopak a ja cały czas myślę o kimś innym i zwyczajnie mnie to denerwuje.

Gość alkabit
musi być jakieś rozwiazanie, dla mnie to już chore jest. Nie moge przeciez tanczyc jak mi on zagra, w dodatku wykorzystuje to, że tak mi zależy a ja się cholernie męczę. Z nikim sobie życia ułożyć nie mogę :(