Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaplo opinie

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję opinii o Zaplo. czy ktoś ma tam pożyczkę? Powiedzcie czy tam jest droga pozyczka - -potrzebuje 500złotych na prezent na urodziny

Gość gość
Pożyczka w Zaplo jest ok. Niskie koszty i dobre opinie z tego co widać na forach

Gość gość
A nie taniej jest na KAIWET.pl ? Co sądzicie o tych pożyczkach?

Gość gość
na tym KAMIWET dostałem tanią pożyczkę na 3000zł bez BIK -dzięki :)

Gość smiech45
weż lepiej na avans.pl coś na raty majątanio chłopie/ babo niż bawić się w pożyczki od kafarzy ;/

Gość gość
Ale zaplo ma dobra oferte pożyczkę- ja tam brałem kiedyś 2000zł i było ok jeśli zwracasz w terminie

Gość iga_rogala
Nigdy nie słyszałam o tej firmie, nie skorzystałabym z ich usług na pewno będąc w trudnej sytuacji, nie zaufałabym im. Polecam natomiast usługi sms365, wszystko jest jasne i klarowna, a firma znana w Polsce - minusów brak. Wiem, bo sama z ich usług korzystałam :)

Gość krystiankrystian
To marka vivus, ogólnie polecam. Przejrzyste warunki, cena jak wszedzie w zasadzie. Przyjemna obsługa i przejrzyste warunki.

Gość gringoo
ale 500 zł to chyba nieiwele, pewnie bez problmu dostaniesz u nich kredyt, zastanawiam się też czy będziesz do pożyczki o tak niskiej kwocie potrzebowć jakichś zaświadczeń, chyba nawet nie.

Gość opolla
Brałam pożyczkę już parę razy w Zaplo i jestem zadowolona, decyzja była szybciutko, spłaty rat też ustalone tak jak chciałam.

Gość grymałka
najważniejsze, jest to, że kasę dają szybko i są ograniczone do minimum formalności, ale chyba o to chodzi w przypadku chwilówek typu zaplo.

Gość gość
Przy takiej kwocie na pewno nie będziesz miał problemów, ja brałam trochę więcej i tez było ok, szybka decyzja, szybko były pieniążki i ze spłatą nie miałam problemów.

Gość fregata
ja szybko dostałam w zaplo pożyczkę, wszytsko przez internet co jeszcze bardziej przyśpiesza cały proces

Gość gość
Ja w Zaplo dostałem 10000złotych ale na stronie http://kamiwet.pl/ - bardzo szybka pożyczka

Gość gość
polecam zaplo - tania pozyczka

Gość gość
Ja mam w zaplo pożyczkę na 4000zl i ok - opinia o zaplo pozytywna jak najbardziej - dostałem kasę w 15 minut a potrzebowałem szybko jak byłem na wyjeździe. Przelew na konto i po wszystkim :) spłata w niskich rata rozłożona na 24 miesiące

Gość Zaplo opinie negatywne
A jakieś negatywne opinie o Zaplo?

Gość gość
Wpisz w gugla Zaplo opinie negatywne i może coś znajdziesz - ja brałam tam 5000złotych 2 tygodnie temu i szukała negatywnych opinii i na co uważać w Zaplo i nie takiego nie znalazłam.

Gość gość
pożyczka w Zaplo ok - znajdziecie opinie o Zaplo na każdym forum o kredytach

Gość na co uważać w zaplo
Ja właśnie szukam opinie o zaplo bo mama zamiar tam wziąć 500zł pożyczki i jeśli ktoś tutaj ma jakieś negatywne opinie o zaplo to bardzo proszę dać znać na co uważać w zaplo itd jeśli są takie rzeczy...

Gość gość
Na www.zaplo.pl macie wszystko dokładnie opisane o ich pożyczkach, szkoda, że nie gromadzą opinii klientów na własnej stronie - wtedy byłoby to najbardziej wiarygodne.

Gość koszty w zaplo
Ja na zaplo.pl dostałem aż 7000zlotych beż żądnych zaświadczeń o dochodach i to w sumie od ręki bo w jakieś 25 minut wszystko przyszło na moje konto w banku od wysłania do nich wniosku o pożyczkę. Koszty w zaplo są nie ma co ukrywać ale żadna inna firma nie dałaby mi takiej kasy od ręki a pożyczkę w zaplo rozłożyłem sobie na 18 miesięcy i płace małe raty na które mnie stać.

Gość gość
czyli wnioskując z opinii napisanych powyżej opinie o zaplo sa pozytywne i nikt nie narzeka na ich pożyczki?

Gość gość
jak sprawdzam RRSO w Zaplo to jak bierze sie te pieniądze na krótki okres czasu to się opłaca, stąd też nie dziwne że zaplo opinie ma pozytywne w znacznej większości.

Gość Martin334
Dzięki za wniosek - wysłany juz czekam na odpowiedź