Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudzi mnie seks z żoną co robić ?

Polecane posty

Gość gość
jeden facet chce kilka razy dziennie

Gość gość
Powiedz jej żeby sama się zadowalała a ty popatrzysz albo jeszcze lepiej; niech się rżnie z jakimś facetem na twoich oczach. To może być podniecające dla was obojgu.

Gość gość
jak kocha to nie zdradza

Gość gość
Powiedz jej żeby sama się zadowalała a ty popatrzysz albo jeszcze lepiej; niech się rżnie z jakimś facetem na twoich oczach. To może być podniecające dla was obojgu.

Gość gość

Gość gość
Nie jestem żadnym pedałem, więc mi tego nawet nie proponujcie

Gość gość
Jesteś facetem bez fantazji i polotu, ot co.

Gość gość
Po prostu mnie nudzi to wszystko

Gość gość
jesteś dupkiem rogaczu, zadajesz żonie męki bo nie chcesz jej ruchać, powinna cię wyjebać z domu, po chuja jej taki znudzony dziad, jeszcze się tym chwali, jaki to z niego ogier, faceci będą mieli co dupczyć, bo kobitka zmądrzeje i znajdzie sobie ruchacza, oby jak najszybciej

dude! większość facetó ma problem bo żony nie dają, a Ty nudzisz, że jest nudno - jak jest nudno to coś zmień. upij się z nią, na pijaną skusisz ją na wiele więcej... moja stwierdziła, że na trzeźwo nigdy nie da się puknąć innemu, ale po pijaku pewnie tak:) i tylko czekam na tę okazję, by zobaczyć jak inny ją obrabia:) trzeba główkować a nie żalić ! do roboty!

Gość gość
ją pewnie tym bardziej,bo taki muł,który się radzi w necie zapewne jest marnym kochankiem żenujący temat

Gość ludwiczek985
Młodzi ludzie tak mają, że ich potrzeby seksualne są ogromne. Szczególnie tyczy się to facetów. Kobiecie boom libido zaczyna się po 30. PRoponuję Ci pogadać z żoną, znajdziecie na pewno jakieś rozwiązanie. Zawsze też pozostaje Ci rozładowanie napięcia na http://redtube.net.pl. Myślę, że to nic strasznego! :)

Gość gość
Moje potrzeby kiedyś były bardzo ogromne, teraz praktycznie spadły

Gość gość
szukaj chłopa, bo tylko dupsko ci pozostało obrabiać jak cię piczka nudzi

Gość gość
Myślę, że to skutek tego, że codziennie to robiliście.... Jednak co za dużo, to niezdrowo. Tak Ci to spowszedniało, jak mycie i picie. Dobrze jest mieć przerwy, np. z tydzień, wtedy się ma czas zatęsknić, czuje się brak, ekscytację, jak za zakazanym owocem, samo to oczekiwanie jest podniecające. A jak coś jest zawsze, to kiedy jest okazja zatęsknić za tym?

Gość domonika456
Jak to mówią co za dużo to nie zdrowo. Monotonia w seksie dopada chyba wszystkie pary. Musisz spróbować jakoś urozmaicić wasze życie erotyczne. Jak nie wiesz jak to seksuoog ci pomoże. My chodziliśmy tutaj http://psycholog-ms.pl/poradnia/ i uwierz mi okazało sie, że jeszcze dużo mamy do odkrycia.

Gość gość
A moim zdaniem ty juz jej nie kochasz.. Zastanów się nad tym.

Gość gość
Fajniejszy od tradycyjnego jest telefoniczny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://www.seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)