Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypadkowe dotknięcia

Polecane posty

Gość gość
A jesli chodzi o te podszczypywanie po brzuszku , czy moze to byc tylko oznaka sympatii i tego ze ktos nas bardzo lubi i tak to okazuje , czy nalezy to odczytywac jako flirt i fascynacje ?

Gość gość
gość dziś 1326 kobiety zawsze mają większą intuicję w tych sprawach. Po co więc pytasz, jak znasz odpowiedz No wlasnie chciałabym sie po prostu upewnic, bo boje sie, ze to po pierwsze sa moze moje urojenia, a po drugie, ze to tylko oznaka sympatii, a ja to nadinterpretuje.

Gość gość
gość dziś mnie kiedyś główna księgowa tak po brzuszku podrapała :P zdziwiłam się, ale pomyślałam, że po prostu ma dobry humor ....

Gość gość
Pytam powaznie z tym podszczypywaniem po brzuszku bo tez nie wiem czy czegos sobie nie uroilam i czy nie nadintempretuje tego dotyku , wiec jak jest ?

Gość gość
gość dziś 1326 kobiety zawsze mają większą intuicję w tych sprawach. Po co więc pytasz, jak znasz odpowiedz No wlasnie chciałabym sie po prostu upewnic, bo boje sie, ze to po pierwsze sa moze moje urojenia, a po drugie, ze to tylko oznaka sympatii, a ja to nadinterpretuje.

Gość gość
Pomóżcie nam, prosimy

Gość gość
Czy facet w wieku 45-50, mimo ze jest bardzo "wyluzowanym" człowiekiem dotyka kobietę, tym bardziej młodsza przypadkiem czy raczej robi to celowo?

Gość gość
pewnie traktuje cię jak córkę. nadinterpretacja nie ma granic :/

Gość gość
Wydaje mi sie, ze ojciec nie robi seksualnych aluzji i nie komentuje wielkości Twoich piersi, wiec ta opcja odpada.