Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jegomalenstwo

czy podnieca was dominacja i uległość?

Polecane posty

A jeżeli tak, to z której strony tzw. bata? Ja jestem uległa, podnieca mnie jak facet dominuje w seksie a czasami nawet dodatkowo może trochę na codzień, lubię pewne oznaki dominacji też w życiu codziennym, tak dla podkręcenia klimatu ;-) Chociaż partnerska relacja przede wszystkim, moze dlatego że facet jest równocześnie moim przyjacielem. Czy są tu jakieś osoby podzielające moje "pasje"? :-) Takie, które też kręcą te klimaty? Może mające doświadczenie albo dopiero fantazjujące? Pozdrawiam.

Gość gość
Mnie podnieca uległość. Jestem facetem. Fantazjuje np jak jestem toaletą dla kobiety, ja pod krzesełkiem z toaletą, i czekam aż Pani zacznie sikać mi na twarz, czy do ust, zależy od moczu. I ogólnie większość aspektów uległości mnie kręci.

Gość gość
Mnie podnieca pozycja kobiety zdominowanej. Moj maz jest dla mnie najwazniejszy na swiecie, prawdziwy facet ale dla mnie delikatny i cudowny, moj partner i najwiekszy przyjaciel. A w lozku wariat. Praktykujemy od jakiegos czasu sm. Mamy ulubione zabawki, kajdanki, sznurki, pejcze, opaske na oczach, kulki analne i wiele innych. On lubi mnie wiazac, kneblowac i bzykac do upadlego. Niesamowite odczucia, nigdy bym nie pomyslala jak ogromna to przyjemnosc. Maz nigdy nie chcialby byc w pozycji uleglej co i mnie bardzo odpowiada

Gość gość
Czyli jest więcej takich żon jak moja. Też zabawki i zaspokajanie w bardzo pomysłowe sposoby. Ale czasem mnie, aż wszystko boli jak się do mnie dorwie, przyjemny ból. U nas trochę w dwie strony, choć ona woli być bardziej uległa.

Gość gość
Dałbym się wychłostać i obsikać, w*****ać.

Gość gość
ja bardzo bym tego chciała ale mój facet jest.. chyba z tych grzeczniejszych i nie wiem jak mu to powiedzieć :P myślicie że jak kupię mu na urodziny http://freetaboos.pl/mini-pejcz-40-cm-p-1910.html to rozumie przesłanie i się zgodzi? :) Jeżeli się nie uda to ja już nie wiem ;/