Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleneee

schudłam 20 kg w 3 miesiące mam na to sposób

Polecane posty

Gość maleneee

i właśnie tak schudłam w 3 miechy , zaczęłam codziennie pić piwo koło 2 sztuk i do tego jesc tylko ryż ,kurczak,warzywa ,jogurty itd. tzn same białko , zero owoców ,słodczyczy ,pieczywa . Ważyłam 90kg a teraz 60 :)

Gość gość
To nie jest forum dla alkoholików

Gość gość
to schudłas 30 a nie dwadzieścia,więc zbyt duża ilość piwa zaburzyla zdolność liczenia

Gość gość
od tego piwa problemy z liczeniem masz:-) pozdrawiam

Gość gość
pewnie mialo byc 30 w 2 miesiące;)

Gość gość
no faktycznie warzywa i ryż to same białko ......

Gość gość
slimcea to według mnie numer jeden jeśli chodzi o suplementy które spierają dietę i odchudzanie. Hamują łaknienie najlepiej z wszystkich które stosowałam. Waga leci już po tygodniu stosowania.

Gość gość Jagoda
A ja 14 kg, nie mniej jak dla mnie to dokłanie to co chciałam osiągnąć, Mój sposób, to foreverslim, dieta i ćwiczenia

Gość rita213
Ćwiczyć zaczęłam od niedawna i jestem w szoku jak bardzo się zapuściłam, pierwsze dwa tygodnie były dla mnie katorgą. Na stacjonarnym rowerku przejeżdzałam ledwie kilometr, 40 razy podnosiłam ciężary po 5kg. i do tego na wioślarza z 40 razy (nie wiem jak się nazywa to urządzenie http://www.marbo-sport.pl/product-pol-10346-Wioslarz-mechaniczny-BR-2200-Body-Sculpture.html ). Dziś robię 2km na rowerku, 100 razy wioślarz, i po 40 razy na nogi i ręce na atlasie. Oprócz tego, przynajmniej raz w tygodniu ćwiczę skalpel z Chodakowską. Jeśli chodzi o jedzenie to po długich przemyśleniach postanowiłam, że jedynie ograniczę posiłki. Z doświadczenia u znajomych wiem, że zmiana diety może nie przynieść trwałych rezultatów. Moja bratowa np. schudła 14 kg w 3 miesiące zajadając się w pewnym momencie tylko kotletami sojowymi i surówkami co skończyło się tym, że dziś wygląda jeszcze gorzej niż przed pierszym odchudzaniem.

Gość Kamila Noga
Mój sposób an zdrowe i skuteczne odchudzanie to zastosowanie foreverslim. Ale każdy ma prawo wyboru

Gość gość Gracha
A u mnie 16 kg w 3 miesiące przy zastosowaniu foreverslim, ale nie ma jojo

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość remi891
Oj można schudnąć 20kg w 3 miesiące ja również tyle schudłam ale trzeba trochę włożyć siebie w to odchudzanie;) ja ograniczyłam pieczywo,jadłam tylko rano;) zaczęłam również przyjmować suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl które kupiłam w bardzo Promocyjnej Cenie z tej stronki ! do tego regularne posiłki i efekty widać;)