Maksiorka 0 Napisano Wrzesień 10, 2015 Witam, od 1.5 roku biorę tabletki antykoncepcyjne (24+4). Wczoraj myśląc, że zapomniałam tabletki wzięłam dwie (wczorajszą i dzisiejszą), co spowodowało, że brakuje mi jednaj tabletki. Czy powinnam dziś zrobić przerwę od tabletek z racji tego że wczoraj wzięłam dzisiejszą, czy wziąć dziś tą z jutra itd. i nie przerywać cyklu, co będzie skutkować skróceniem cyklu o jeden dzień i miesiączką dzień wcześniej (zamiast wtorku będzie to poniedziałek)? I czy wszystko dalej będzie dobrze? I z miesiączką i z ochroną przed ciążą? I czy ta pomyłka będzie skutkować tylko przesunięciem okresu i cyklu? Proszę o szybką odpowiedź bo o 19:00 muszę przyjąć kolejną tabletkę a martwię się strasznie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2015 Tylko stracisz dzień bzykania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maksiorka 0 Napisano Wrzesień 10, 2015 prosiłabym o normalną odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach