Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wolicie styl DENIM czy CASUAL u faceta... prosze odp.

Polecane posty

Gość gość

mała ankieta, jacy bardziej wam się podobają

Gość gość
ja wole styl DRES najlepiej z kaloryferem na brzuchu :classic_cool:

uwielbiam mezczyzn :))ktorzy promuja swoj niepowtarzalny styl:)))bez kopiowania innych:))

Gość gość
Jestem robolem i śmierdzą codziennie mi pachy. Przerzucam tony dziennie. Mam siłę w rękach ale co z tego jak idę do sklepu po pracy to wszyscy omijają mnie z daleka. Jak idę przed pracą to mam powodzenie u gimnazjalistek to jest nienormalne.

Gość gość
Nie znam się na stylach, a obrazki z google pokazujące styl denim są bardzo monotematyczne, bo wychodzi z nich, że w stylu denim trzeba mieć niebieską/dżinsową koszulę, a co to za styl opierający się na jednym/dwóch ciuchach? (koszula + dżiny) :D W takim razie niech będzie casual.

Gość gość
Ja tez lubię styl casual zarówno w modzie damskiej jak i męskiej. jest po prostu wygodny i pasuje na wiele okazji. za to nie lubię u facetów typowo sportowego stylu.

Gość gość
Moim zdaniem casualowe ciuchy są bardzo praktyczne, bo sprawdzają się w czasie wielu okazji. Sama pracuję w firmie odzieżowej i dużo takich ubrań szyję. Tutaj http://migro-tex.pl/ można zamówić bardzo ładne tkaniny w stylu casual na odzież damską i męską.