Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obmyślam plan zemsty. Pomożecie?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Rozchmurz sie. Ktos musi byc nieszczesliwy zeby szczesliwy mogl byc ktos

Gość gość
tak świetnie. Ciekawe ja Wy byście się czuły jakby Wasz chłopak odszedł do innej np. Chyba można mówić że to samo bo pewno wtedy byście go kochały jeszcze. Super tok myślenia, że ja mam być nieszczęśliwa chociaż chciałam dobrze i go szanowałam. A on, który mi robił krzywd powinien być szczęśliwy i się cieszyć życiem. Żałuję że w ogóle napisałam. Nigdzie nie mogę znaleźć zrozumienia i wsparcia. W domu nie mam co liczyć, przyjaciółki tez nie mam

Gość gość
Na poczatek zlosliwosci typu przebijanie opon itp.,

Gość gość
Ale głupoty.

Autorko! To jest 5 lat. Jeżeli po 5 latach rozpamiętujesz to że cie obraził słownie, to źle z Tobą. Każdy przeżył zawód miłosny. Nie jestes jakaś wyjatkowa, nei doznałaś żadnych niesamowitych krzywd czy neisprawiedliwości. Obudź się dziewczyno!

Gość gość
Proponuję wizytę u psychologa...

Gość gość
Słuchaj kobieto. Miałaś 12 lat jak Cię zostawił? Masz teraz 17 czy ile, że zachowujesz się jak bachor?? Mnie też zostawił facet, zrobił dziecko innej a jednak po paru miesiącach zajęłam się sobą, swoim życiem. Teraz po prostu go ignoruje, nawet jak przejdzie obok mnie! Ty masz jakąś psychozę! Radzę sięgnąć po pomoc specjalisty! Zostaw gościa w spokoju psychiczny człowieku :o Może dlatego Cię zostawił, nie pomyślałaś? Bo masz niepoukładane w głowie... Nic tylko psychiatra!

Gość gość
Jesteś histeryczkom. Znajdź sobie jakiegoś roochacza bo na głowę dostajesz. Zam takie jak Ty i wiesz? ..przeważnie zostają starymi pannami z kotem i rodzicami. Ogarnij się. Nikt Ci nie przyklasnie, wszyscy widzą twój problem tylko nie ty. A tacy ludzie z kolei mają ciężko w życiu. Rusz głową!

Gość gość
Zostaw gościa w spokoju psychiczny człowieku Już się c***je bronia :D:D

Gość gość
dobra, koniec tematu. Jak chcecie dyskutować to między sobą. Ja opuszczam wątek

Gość Zuzanna Amelia ææ
gość dziś Zam takie jak Ty i wiesz?..przeważnie zostają starymi pannami z kotem i rodzicami. X X X X Masz cos do starych panien i do kotow ?

Autorko, wiekszość osób które sie wypowiedziały była życzliwa. Przemyśl to. I szukaj rozwiązania w sobie (bo tam jest problem).

Gość gość
Najlepszą zemstą kobiety, po takiej sytuacji jest żyć lepiej od niego!! Ja tak zrobiłam, nie spalałam się na żadnych zemstach i wiem, że bardziej huja to boli!! Polecam!!!

Gość gość
Tak mam. Chciałabym żeby nie były takie zgorzkniałe. Irytują mnie.

Gość gość
to znaczy? powiesz dokładnie co zrobiłaś? Nie jestem chora psychicznie. Mówiłam już, żyłam normalnie. Spotykałam się z facetami, nie chciałam zemsty, żyłam swoim życiem. Zobaczyłam go i coś we mnie pękło. Dreszcze, szybsze bicie serca. Ja nie wiem czy on z nią jest nadal, czy z inną. Czemu nie potraficie mnie chociaż trochę zrozumieć. Nie mam wsparcia w nikim. To że napisałam tutaj jest dowodem mojej słabości i bezradności. Za krytykę dziękuję- rozumiem

Gość Zuzanna Amelia ææ
Stara panna to najlepszy stan cywilny jakiistnieje. A koty sa fajne

Gość gość
Haha w sumie masz rację. To i mój stan cywilny :-D tyle ze z wyboru. I koty tez lubię. To taki szkic osoby hm podobnej do autorki. Mam taki skromny talent..i wielu go ma. po kilku wpisach na forum czy obserwacji z boku potrafię celnie określić dany typ człowieka i jego osobowości. Z jakich sfer się wywodzi itp.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Swietnie. Okresl mnie.

Gość gość
Studentka. Bez szczegółowych planów na przyszłość. Myślę, że możesz miec problem w relacjach damsko męskich.. wciąż szukasz normalnego faceta, dżentelmen' a najlepiej. .. mogę się mylić. Jak każdy :)

Gość gość
Ja rozumiem,tez jestem taka ,zadanych krzywd przez faceta nie wybaczam ale sama musisz obmyślić zemstę ty go znasz najlepiej,ale mogę ci poradzic dbaj o siebie,wyglądaj jeszcze piękniej,znajdz fajnego faceta a jak będziesz miała pomyśl to go zrealizuj tylko nikomu nie mów bo ludzie są falszywi.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bardzo mi sie podoba ten opis mojej osoby

Gość gość
nikt ci nie napisze co masz zrobić bo nas przecież mogą namierzyć,trzeba dać fjutowi nauczkę ale spokojnie z głową zebys sie nie wygłupiła,dwa razy pomyśl zanim cos zrobisz ,pamietaj.

Gość gość
o wygląd dbam. Wydaje mi się że wyglądam bardzo dobrze. Ciągle też tak słyszę. Na pewno lepiej niż wtedy kiedy się z nim spotykałam. Z tym że on nie mieszka jakoś obok więc nie ma okazji zobaczyć :D

Gość gość
20:28 sporo w tym racji

Gość mamtaksamojakty
autorko, dobrze Cię rozumiem, myślałem, że tylko ja mam takie rozterki, ale widzę, że jednak nie jestem wyjątkiem, proszę cię, napisz do mnie, pogadamy, podzielę sie z Tobą moimi wnioskami na ten temat, ty swoimi, , pisz: mikesvenski @ wp. pl pozdrawiam Cie, M

Gość gość
napiszę do Ciebie tylko nie mam fikcyjnego maila. Jak założę, to się odezwę :)

Gość mamtaksamojakty
Ok,pozdrawiam, m