Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie bierzcie ślubu mężczyźni. to dobra inwestycja tylko dla kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Nie dla facetów. Kobieta szuka jelenia, żywiciela rodziny. Potem dla kobiety liczy się tylko dzieciak, a facet idzie w odstawkę. Gdy jesteście brzydcy a macie atrakcyjną partnerkę, ale macie pieniądze, wierzcie, że wasza żona będzie wam dawał dupy tylko sporadycznie, śniąc o najlepszych przystojniakach rznąć się z nimi w myślach, gdy je posuwacie, ona będzie udawała za to orgazmy. Gdy dzieciaka nie ma, to i tak ona będzie chciała, żebyście na nią zapierdalali, ale gdy ona będzie pracowała, to będzie chciała trzymać pieniądze tylko dla siebie. Kobiety to urodzone aktorki, artystki, zwabiające urodą słabych psychicznie na ich wdzięki samców. Mówią że lecą charakter i dobroć, a tak naprawdę na wygląd, chociaż nigdy wam tego nie powiedzą, lub na kasę i władzę. Zawsze wybierają jak nie biedaka, to prymitywa, który uchroni jej egoistyczne dupsko. Kobieta nigdy was nie wesprze, gdy się pochorujecie, odwróci się od was, a jak nie, to znaczy że liczy na korzyści majątkowe. Kobiety to urodzone egoistki, dbające o własną dupę. Nawet Markiz De Sade o tym pisał w swoich czasach. Kiedyś tutaj podałem o tym temat. Pogardzajcie kobietami.

Gość miszcz szyszkich miszczów
Chciałbym napisać pewien apel do mężczyzn. Wejdę na jakieś forum dla kobiet i tam to umieszczę, a co!

Gość gość
Ale frustrat. Żenada

Gość przerost tresci nad forma
1000000% racji, baby to szmaty, kur/wy i egoistki >>że też jakaś egoistyczna szmata cię urodziła zamiast oszczędzić teog światu :D

Gość gość
Dlatego nigdy nie stanąłem przed ołtarzem a wszyscy zdziwieni że nie mam ślubu i dzieci :-)

Gość gość
Nie rozumiem tylko jednego jak tak można całe życie udawać,związać się z kimś tylko dla kasy i trwać w takim zakłamaniu całe życie. Blee Jeżeli mężczyzna chce mieć dziecko to niestety musi się z taką aktorką związać!

Gość gość
piszesz duzo prawdy,ja sie z niczym takim nie spotkalam ,mam dobrego meza ,przyjaciela i kochanka,przykro mi ze tak jestescie zawiedzeni.moi rodziece wlasnie tak na siebie zawsze warczeli jak psy.

Gość gość Ladykillers
sami sobie jestescie winni. nie każdy bierze ślub po to tylko żeby usługiwać mężowi i nadstawiac tylka .

Gość gość
po co wam slub?

Gość gość
Autor dostał kosza i nie moze tego przezyc i dlatego ten post wysmażył ,!hahaha biedak i tak z dobrego serca innym odradza-akurat,:D

Gość gość
Sam jestem facetem i powiem jako wyglada z mojego punktu widzenia. JESTEŚCIE SOBIE SAMI WINNI! Wiekszosc moich kolegów ugania sie za szmatami, a w ogole nie zwracają uwagi na normalne dziewczyny. Niestety taka jest prawda

Gość gość
a jak jakas naprawde was kocha to macie w d***e i marzycie o wrednej suczy

Gość gość
Autor dostał kosza i nie moze tego przezyc i dlatego ten post wysmażył ,!hahaha biedak i tak z dobrego serca innym odradza-akurat,smiech.gif Obserwacja wystarczy.

Gość gość
Pustaki się oglądają za szmatami. Do ołtarza wolą porządniejsze.

Gość gość
a jak jakas naprawde was kocha to macie w d***e i marzycie o wrednej suczy xxxxx xxxx xxxx Nie kocha, bo kocha wygląd, hajs, lub agresywność. Nie kocha osobowości, kocha za to co innego.