Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie pożyczka Konsolidacyjna?

Polecane posty

Gość gość
Zarówno Tmobile, Alior Bankr, mBank jak i BPH ma bardzo dobrą ofertę kredytu konsolidacyjnego - więc możesz wziąć taką pożyczkę konsolidacyjną w jednym z tych 4 banków bez obaw.

Gość gość
Ja skonsolidowałam swój kredyt w Tmobile właśnie 3 miesiące temu - -dostałam niższa ratę o 400złotych. Bardzo dobra oferta jeśli chodzi o kredyt konsolidacyjny - korzystał przez doradcę i tez tak mi mówił że tutaj najtaniej i najszybciej

Gość gość
a takak pożyczka konsolidacyjna jest droga? Mam kredyt na 30tyś i chce mieć niższa ratę - ile drożej zapłacę jak wezmę kredyt konsolidacyjny w Aliorze czy tmobile?

Gość gość
a czy taka pożyczka konsolidacyjna w Banku to aby na pewno dobry wybór?

Gość doradca konsolidacyjny
gość dziś a takak pożyczka konsolidacyjna jest droga? Mam kredyt na 30tyś i chce mieć niższa ratę - ile drożej zapłacę jak wezmę kredyt konsolidacyjny w Aliorze czy tmobile? Zapłacisz jakieś 3-5 tyś drożej może w zalezności na jaki czas Ci to rozłożą. ogólnie lepiej jest wziąć kredyt konsolidacyjny niż spłcać przeterminowane raty do których doliczane są odsetki - pożyczka konsolidacyjna wychodzi taniej i nie trzeba się martwić że braknie na rate.

Gość gość
Polecam kredyt konsolidacyjny w Tmobile - szybko go dostałem na 50 000złotych

Gość gość
jeśli macie mieć zaległości w spłącie to lepiej pożyczka konsolidacyjna w Banku jest b dobrym wyjściem.

Gość gość
Ja mam kredyt konsolidacyjny w mBanku - bardzo dobra oferta. POLECAM -czas załatwiania 4 dni

Gość gość
Ostatnio czytałam jakiś ranking i mbank słabo wyglądał jeżeli chodzi o pożyczki.

Gość Pat__
Jeżeli chodzi o kredyt konsolidacyjny to ja brałam w T-mobile, myślę że maja najlepszą obecnie ofertę.

Gość gość
ja także polecam, pozyczka konsolidacyjna w tmobile jest najlepsza ofetą - -dostałem ją w 4 dni

Gość Pamela Rosa Flores
Szukasz finansowania projektu lub rozwiązania problemu lub mieszkania. Bardziej świeży i piękny, pomogę ci z kapitałem na tyle szerokim, aby ci pomóc. Jeśli jesteś zainteresowany moją ofertą kredytową, skontaktuj się ze mną poprzez e-mail: pamelarosaflores11@gmail.com o wiele informacji.