Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto w Uk od was pozyczyl kase i nie oddal.

Polecane posty

Gość gość

Ja znam taka jedna co notorycznie pozycza kase, ale do oddawania to jest ostatnia. czy was tez cos akiego spotkalo?

Gość telefonikzadarmooo
Pożyczyć kasę i nie oddawać, to trzeba być skończoną szmatą.

Gość gość
Zaraz się okaże, że wszyscy ją znamy, podobnie jak wg bingola wszyscy na "poza polską" mieszkają w bloku na garnuszku mamusi w Pl. :D 🖐️

Gość gość
Też znam takiego gościa co pożycza i nie oddaje nawet od angoli zlotem obwieszony mercem jezdzi i w drogich restauracjach przesiaduje stały klient bukmacherow.

Gość anuuulllka
Ja zadroszcze ludziom, ktorzy innym nigdy nie pozyczali pieniedzy . Bo czlowiek chce pomoc , pozycza komus kase , a potem sie prosic musi. ...Tacy ludzie sa zwyklymi zlodziejami.

Gość gość
Do pana 18:12 , podac imie. Moze taki publiczny lincz cos pomoze.

Gość dobry zwyczaj nie pożyczaj
bo jesteście debilami pożyczając komukolwiek kase. Ja bym nawet własnej matce nie pożyczył, bo na co potem problemy. Od pożyczania są banki a nie wy tępaki. Dobrze wam tak, nauczka na przyszłość. Oni was biorą na litość debile, nie widzicie tego??? Kur/wa jakim trzeba być idiotą pożyczać kase komuś, masakra.

Gość gość
Ty krzykacz, lepiej juz ci? Teraz to wiemy , aby kasy nie pozyczac. Kiedys nasz nauczyciel w podstawowce mowil nam: dobry zwyczaj nie pozyczaj. Madrze gadasz , tylko niepotrzebnie krzyczysz i wyzywasz.

Gość gość
A ja znam te latajke. Pozyczyla ode mnie kase i tez nie oddala. Sciera jedna. Tylko nie mam juz z nia kontaktu.

Gość gość
tak lata za ciapatymi ze az jej dupa furczy

Gość gość
Ktoś tu kogoś nie lubi, może przez zazdrość

Gość mariuuuszkolodziej
Zazdrosc? jakktos komus nie oddaje kasy? to jest logika i myslenie. gratuluje...

Gość gość
Są też tacy co i od banków pożyczają i nie oddają :-)

Gość gość
Kolega męża pozyczył 3 lata temu sporo. On już wcześniej pożyczał, tak po 100, 200 funtów, oddawał zawsze w terminie, albo jak po prostu miał, a nam się nie paliło, by szybko oddawał. Ale te 3 lata temu to w ciągu pól roku pozyczył najpierw 300, potem 500, oddał w ratach ale zawsze 1-2 dni po terminie wyznaczonym przez nas. Aż go taka śmiałość wzięła, że przyszedł i chciał pozyczyć 800 a "idealnie" (tak się wyraził" 1000 funtów, i ze niby odda w ciągu pół roku na raty. ja na to , że mowy nie ma, mąż też był bardzo przeciwny takiej kwocie, powiedział, ze 500 to max. A ten kolega "ale dlaczego, przecież wiem że macie kasę, to po co Wam ona?" . bezczelność !!!! pozyczylismy mu wtedy "tylko" 400 i był niezadowolony!! oddał 3 dni po terminie i potem usłyszał, że choćby głodował, to mu nawet 10 funtow nie pożyczymy, ale mu kupimy wtedy jedzenie - i to tanie.