Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belfer z problemem

Tęsknię za byłą uczennicą

Polecane posty

Gość belfer z problemem

Chyba ją kocham. Czy to normalne? Ile muszę przeczekać aby mi to minęło?

Gość belfer z problemem
Biję się z myślami czy aby do niej nie napisać ale czy to nie byłoby dziwne?

Gość gość
uczysz w podstawówce czy w gimnazjum??

Gość belfer z problemem
Uczę w gimnazjum i liceum ale nie rozumiem w czym to ma pomóc?

Gość gość
Pedofilia jest karana pamietaj.

Gość gość
tylko próbuję ustalić czy rozmawiam z pedofilem czy z normalnym facetem ;) mam nadzieję,że nie chodzi o dziewczynkę z gimnazjum

Gość belfer z problemem
Ona jest pełnoletnia :(.

Gość gość
Ile masz lat? to ci doradze

Gość gość
Ledwie skonczyla 18 lat? a Pan ma pewnie z 40. To tez nie jest normalne. I co widywał ją Pan tylko na lekcjach i powstała z tego wielka miłość?

Gość gość
Ja raz kiedys poderwalam ksiedza ktory mnie uczyl. Bylismy pare lat razem. Ale potem brutalnie z nim skonczylam ...

Gość belfer z problemem
Ona ma 24 lata a ja 38, szkołę w której uczę skończyła dobre parę lat temu.

Gość gość
Więc Doradzam: Daj jej spokój.

Gość belfer z problemem
Nie wiem czy potrafię o niej zapomnieć. Cały czas zastanawiam się czy też coś do mnie czuła. Jej zachowanie czasem wskazywało na to że też nie jestem jej obojętny. Z tego co wiem nie spotyka się teraz z nikim.

Gość gość
Ale nawet jeśli to tak wyglądało, że interesuje się Toba, nie oznacza, że tak było. To młoda osoba jeszcze. W końcu zacznie się z kims spotykać. Odpuść sobie, młode osoby szybko się zakochują- równie szybko im to przechodzi.

Gość gość
eee no to spokojnie możesz zagadać; jak nie spróbujesz to się zadręczysz, ja przynajmniej tak mam, że zawsze muszę spróbować. No a ona raczej się do Ciebie pierwsza nie odezwie, tak myślę, ale zacznij w jakiś taki neutralny sposób i wtedy zobaczysz jej reakcję. "Aktualizuj" sie też co jakiś czas - staraj się być tam gdzie ona jest, wpadajcie na siebie przypadkiem.

Gość gość
Niestety trudno spotkać mi ją przypadkowo a co dopiero zaplanować to. Wiem że interesuje się sztuką i chodzi do różnych galerii ale żeby móc ją tam spotkać musiałbym wiedzieć z wyprzedzeniem co i jak bo nie zawsze mam wolną chwilę. Druga sprawa że ona tam chodzi ze znajomymi i trochę głupio byłoby mi do niej przy nich zagadać.

Gość belfer z problemem
To wyżej to oczywiście mój post.

Gość gość
no to znajdź ją na jakimś portalu społecznościowym i zagadaj najpierw tak normalnie po ludzku co słychać, czym się teraz zajmuje. No nie wiem, ale ja mam taką zasadę - jak podoba mi się lekarz, to umawiam się na wizytę, jak podoba mi się nauczyciel - to umawiam się na korepetycje, jak podoba mi sie mechanik samochodowy - to daje samochód do naprawy. Rozumiesz o co chodzi. Może ona jest nie wiem - fryzjerką, to idz na ułożenie fryzury whatever! Spytaj się jej, że ciekawy jesteś co teraz porabia, a wtedy zobaczysz czy Ci odpisze i czy nadal jest zainteresowana! Zrób coś bo tkwisz w letargu! Nawet jak Ci odmówi, to nie będziesz miał wyrzutów, że nie spróbowałeś ;)

Gość gość
Prędzej czy później i tak odejdzie... Znam takie 2 przypadki juz.

Gość gość
Spróbuj może uda się stworzyć związek. najważniejsze by ona skończyła 15 lat i to by mężczyzna był starszy od kobiety.

Gość gość
Spróbuj bo warto, może coś z tego będzie :) Jak nic nie zrobisz to będziesz się zadręczał a tak będziesz miał jasność co do jej uczuć do Ciebie. Nie ma w tym nic nienormalnego ani dziwnego, ona jest pełnoletnia Ty już jej nie uczysz. Działaj, działaj :)

Gość gość
Belfer, a jak Ty zachowywałeś sie w stosunku do niej?dawales jej odczuć, ze Ci zależy?

Gość gość
Jestem w identycznej sytuacji, tylko jestem byla uczennica:) mysle,ze trzeba do niej uderzyc,lepiej przezyc zawod niz nie poczynic zadnego kroku.