Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila23

Po czym można poznać, że szef czuje coś do młodej stażystki?

Polecane posty

Gość gość
Potrafisz ugotować perfekcyjnie zupę pomidorową ?

Gość gość
Właśnie, mało tego zbrzuchacil je jakiś fagas i teraz w każdym facecie widzą *****ch, który by tylko zalicza. Może same chcą poczuć fiuta w dopiero : D

Gość gość
jaki bełkot :D

Gość gość
Właśnie, mało tego zbrzuchacil je jakiś fagas i teraz w każdym facecie widzą *****cza który by tylko zaliczal. Może same chcą poczuć fiuta w doopie? :D

Chodzi mi o to, że kobiety które nie zrobiły nic ze swoim zyciem tylko oddały się całkowicie gotowaniu, sprzątaniu są tu chyba najbardziej zgryzilwe. Czas znaleźć jakąś swoją pasje, hobby i wyluzować a nie krytykować wszystkich dookoła. A to oczym potrafią jedynie rozmawiać to właśnie o prowadzeniu domu i katarku dziecka.

Gość gość
Tu nikt o niczym takim nie rozmawia. BTW, sama miałaś pseudoproblem, jak się ubrać, bo bratowa męża krzywo patrzy na dekolty, i ludzie ci trochę pojechali, więc może wyluzuj :P

Gość gość
dziś Może same chcą poczuć fiuta w doopie? smiech.gif x chyba ty chcesz :D

Gość gość3131
sprawdź czy u stwardniał k***s...

Gość gość
autorka leci na goscia. tyle w temacie

Gość gość
Na nikogo nie leci.

Gość leila23
Nie słuchajcie tego podszywa to ja jestem autorką tego tematu. Szef oświadczył mi się dzisiaj naprawdę. Właśnie skończyłam pracę i jadę z nim do jego rodziców. Jutro zwalniam się z firmy bo mój narzeczony mówi że nie powinnam się męczyć na stażu tylko zająć się nim hehe, jeśli oczywiście wiecie co mam na myśli :) podszywom i zazdrosnym krowom dziękuję.

Gość leila23
gośc 15:11 ales Ty załosna jesteś, dlaczego kradniesz mi temat, robisz to złośliwie jędzo!

Gość gość
Urzekła nas twoja historia, naprawdę 💤 Zaraz napiszesz, że to nie ty pisałaś, tylko twój podszyw i tak w kółko Macieju. Zazdrosne krowy :D gimbazą zalatuje :D

Gość gość
sama sobie trolluje temat, idiotka, ja prdl

Gość leila23
Nic nie trolluje. Przestańcie sie podszywać pode mnie! Zamknęłam wątek a tu jeszcze ktoś pisze nieprawdę. Bardzo latwo tu czlowieka zgnoic, ponizyć, tylko to potraficie. Mam nadzieje, ze kiedys ktoś wam za to odpłaci.

Gość gość
Leila nie denerwuj sie, milo czasem debili poczytac:D ich glupota potrafi zaskoczyc:D nudza sie biedulki nie maja co robic w swoim pustym zyciu ehh.... :*

Gość gość
zgadzam sie :)

Gość gość
Powiedz czy miałaś kiedyś chłopaka.? W tym drugim temacie napisałaś że jestes typem szarej myszki. Kochana, faceci są źli (nie wszyscy oczywiście), szef jeżeli okazuje Ci zainteresowanie prawdopodobnie nie ma na myśli zwiazku, ślubu i stada dzieci. Jest szefem, ma władzę, to moze fascynowac. Ale później będzie płacz i wielki dramat jak się skończy w łóżku i tyle. Jest też opcja że po prostu widzisz co chcesz wiedzieć bo jesteś niedoswiadczona. Zainteresowanie szefa nie wróży nic dobrego.

Gość gość
Jesteś bardzo niedojrzała jeszcze. To widać po Twoich wypowiedziach

Gość gość
Dziewczyno ale czemu ty się unosisz ??? Twoja historia jest jak wiele innych ... Karzdy ci to prubuje uświadomić... Poprostu sie patrzy bo może ładna jesteś i tyle ale każdy facet w tym wieku niebędący w staym związku lub po ślubie to kobieciarz albo psychol a tym bardziej jest na świecie wiele materialistek które by dawno go usidliły jak by eyniuchsły że ms hajs i dał którejś szanse by była kimś ważniejszym niż przygodą... Może patrzy się od tak a może zamierza cie poderwać ale itak lepiej nie rób sobie nadzieji

Gość gość
No dobra macie mnie. To ja podszywalam się pod siebie samą bo chciałam nabić sobie wejścia na topic. Te przychylne mi komentarze też sama pisałam bo wy tu piszecie nie po mojej myśli i się ze mnie nabijacie. Z tymi oswiadczynami też sklamalam bo chciałam Wam pokazać że miałam rację. Ale jestem pewna że on mi i tak się oswiadczy niedługo. Po prostu to czuje. Taka kobieca intuicja.

Gość gość
gość dziś Omijajac ogromną ilość błędów, gość dobrze napisał. 38 latek samotny to nie jest normalne

Gość leila23
To wyżej to byłam ja. Prawdziwa leila

Gość gość
kolejny podszyw, nie wierzcie jej

Gość gość
Istnieje opcja że możesz się zarejestrować. Problem podszywow by się rozwiązał

Gość leila23
Już zarezerwowany. Dzięki wielkie.

Gość gość
O co cci chodz?

Gość leila23
komu ?