Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smialy sie ze mnie

Polecane posty

Gość gość

Dwie dziewczyny wysmialy dzisiaj moj wyglad.Gapily sie na mnie z daleka.Jedna sie bardzo smiala.Jak mnie minely to jedna powiedziala "ale brzydka",zaczely smiac i sie obrocily.:-(Ta,ktora sie smiala byla jeszcze brzydsza ode mnie.Miala twarz jak malpa i krotkie nogi.1,50 m wzrostu.Jestem zalamana.;-(

Gość gość
natury nie oszukasz

Gość gość
Było dać im w mordę ;)

Gość gośćKasia
Ktoś wyśmiewając Ciebie chciał sie dowartościować Nie przejmuj sie,nie ma czym chyba znasz swoją wartość

Gość gość
Rady typu „nie przejmuj się, one chcą dowartościować się" etc, są bezsensu, a nawet jeszcze bardziej dołują.. Zwłaszcza, że osoba wyśmiewana ma wtedy wrażenie, że każdy śmieje się z niej i patrzy na nią, jak na śmiecia. Najgorsze, jak właśnie talie bezwartościowe gówniary śmieją się z Ciebie.. Więc powiedz, co w Twoim wyglądzie jest nie tak?

Gość gość
Nie wierzę, że ktoś móże być tak niewychowany. Myślę, że czegoś nam nie mówisz.

Gość gość
Ladna nie jestem,ale nie sadzilam,ze wygladam tak zle,zeby sie smiac ze mnie i tak skomentowac:-(

Gość gość
Wlasnie dzisiaj sie przekonalam; ze mozna byc tak niewychowanym:-(

Gość gość
NIE PRZEJMUJ sie jakimis idiotkami ... jak bylam mlodsza tez sie ze mnie smiali a ja plakalam w poduszke.Dzisiaj mialabym to gdzies.... ludzie sa okrutni i niestety oceniaja czlowieka po wygladzie

Gość gość
gość 19 :30 ha ha i kto to mi mówi jak ocenia ładne laski po wyglądzie że są puste i tak dalej :D

Gość gość
gość 19 :13 miało być :) to normalne ha ha a do mnie mimo że jestem ładna wracałam wieczorem i jakieś nacpane debile powiedzieli domnie taka ładna dziewczyna a taka brudna mordą tak bo im się chciało nie raz trawisz na debili

Gość gość
Widocznie jesteś paszczurem skoro śmieją się z ciebie.

Gość gość
nie zawsze tak jest po prostu ludzie są perfidni i chamscy nie układa im się w zyciu i wyładowują to na innych ludziach którzy są szczęśliwi proste

Gość gość
tak jestem superrr paszczurem ha ha nie którzy mówią takie rzeczy po to żeby dookuczyć nawet jak tak nie jest