Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu dać do zrozumienia...

Polecane posty

Gość gość

ze nie jestem zainteresowana. Początkowo myślałam że to żarty i było nawet wesoło, ale z czasem zaczęło mnie to irytować. On chyba zaczął tak na poważnie. Nie jesteśmy w zażyłych stosunkach a on podchodzi i mnie obejmuje ramieniem. Nie chcę być chamska ale nie lubię takich sytuacji. Poza tym jestem zakochana w kims innym i nie mam ochoty żeby jakiś koleś się przystawiał. Jak go delikatnie spławić?

Gość gość
Powiedzieć wprost, że nie życzysz sobie i już :)

Gość gość
Daję mu to do zrozumienia ale nie dociera to do niego. Najbardziej mnie to wkurza że mnie obłapuje.

Powiedz stanowczo, ze sobie nie zyczysz i tyle. Jak robisz jakbys chciala a boisz sie to facet mysli, ze lubisz takie podchody. Podejdz do niego i stanowczym glosem daj mu do zrozumienia, ze nie jest w Twoim typie.

Gość gość
Odpycham go jak się przystawia ale co więcej mogę zrobić?

Obmacowywanie klasyfikuje sie jako molestowanie seksualne i ostatecznoscia jest zgloszenie na policje, a po drodze jeszcze sa Zwiazki, Organizacje Kobiece i szef

gość dziś Odpycham go jak się przystawia ale co więcej mogę zrobić? X Twoje odpychanie dziala na niego stymulujaco i zacheca do odwazniejszych krokow. Przerwij to za nim bedzie za pozno.

Gość gość
Nie jesteśmy sami bo to ma miejsce w pracy. On się z tym za bardzo nie kryje a inni mówią że mnie bardzo lubi. To ja wychodzę na jakąś zołzę, która nie pozwala się dotknąć.

To fajne masz towarzystwo, juz widze te wredne geby ktore czekaja co sie wydarzy. Ty zolza a on aniolek, co ma przyzwolenie pozostalych, co zaden nie stanie w twojej obronie?

Gość gość
za późno na co?

gość dziś za późno na co? X No co? A jak myslisz jak to wplynie na Twoja opinie? Mowisz masz kogos, okej, myslisz ze on sie nie dowie ze dajesz sie w pracy obmacywac? Uwazasz ze to pozytywnie wplynie na Wasze relacje? A w ogole ile ty masz lat? Najpierw cie obmacuje a pozniej znajdzie okazje bzyknac.

W Polsce kiedys widzialem napis "Dotkniety chleb uwaza sie za sprzedany" Czy myslisz ze twoj facet bedzie chcial macana kobiete przez innego. Owszem i tacy sie zdazaja, ale zapytaj sie jego co by pomyslal o kobiecie ktora daje sie macac w pracy.

Gość gość
Nie mówiłam, że kogoś mam tylko że jestem w kimś zakochana.

Gość gość
Co do wieku to powiedzmy że 25+

gość dziś Co do wieku to powiedzmy że 25+ X 25+ i nie wiesz jak ludzie potrafia d**e obrobic? Miej odrobine szacunku dla siebie i nie dawaj sie obmacywac, bo zaden pozadny facet nie bedzie mial szacunku i zaufania dla ciebie.

To nie jest zaden problem. Niestety kobiety nie umijea powiedziec jakiemus facetowi, ze nie jest nim zainteresowana. Ale mezczyzna przeciez jest tym samcem alfa, on musi walczyc, bo przeciez kobieta musi widziec, ze mu na tobie zalezy. Po prostu powiedz "nie dotykaj mnie, nie podobasz mi sie" to nie bedzie trudne. Delikatnie moze nie zadzialac :)

Sorry, ze na ciebie nakrzyczalem ale nie mozesz dawac sie kazdemu obmacywac, chyba ze to lubisz i tego potrzebujesz i nie zalezy ci na opini. Moja rada. idz do szefa albo skontaktuj sie ze Zwiazkami Kobiecymi jesli on nie reaguje i postrasz policja, powinien sie uspokoic.

Gość gość
Spróbuję jakoś dobitniej, dzięki :)