Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mieszkanie to gorsze współlokatorki

Polecane posty

Gość gość

Wy też macie takie odczucia? W akademikach nie chce mieszkać, bo to wiadomo... wynajmuje samodzielny pokoj, już po raz piąty. Zazwyczaj trafiali się studenci ale też starsi pracujący ,nie ma różnicy między nimi... teraz mam takie współlokatorki wiesniary ze normalnie mi szczeka opada, dziwnie się z nimi czuję, mentalna przepasc - jak wytrwać?

Gość gość
Daj przykład jakiś

Gość gość
Ze mną w porzadku:) bardziej skłaniam się ku temu że z większością jest coś nie tak albo mam masakrycznego pecha w co wątpię. No obecne-nawet nie zdążyliśmy się poznać a już ośmieliły się ukrasc mi kilka rzeczy. Zrobiłam zakupy , wszystko było nietknięte, wieczorem spojrzałam - brak kilku jajek i odrobiny sosu. Oczywiście dla" niepoznaki "wszystko było tak samo ułożone ,to samo z papierem w wc zostało pół rolki wracam nie ma prawie nic. Miały swoje kosmetyki w prysznocu wszystko zniknęło gdy swoje położyłam. Oczywiście miałam resztę szamponu na jakieś 4 razy rano nie było nic. Słuchają muzyki z remizy jakby słuchawek nie posiadały ,ubierają się niby w hm i innych sieciowkach ale bez gustu ja sie zastanawiam może w lumpach kupują ? Albo docaepiaja sobie metki bo takich szmat nie widziałam jeszcze a sama kupuję w sieciowkach. W domu też jest syf w lodówce mają byle co i śmierdzi. Typowe wiesniary

Gość gość
Jesli ci podkradaja,to faktycznie,ale ton twojej wypowiedzi dobrze o tobie nie swiadczy. Uwazasz sie za lepsza od nich, a je za ltuki i pustaki. Z takim podejsciem z nikm sie nie dogadasz