Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myslicie ,ze takie komplementy sa szczere?

Polecane posty

Gość gość

Że dziewczyna jest ładna? często słyszę to od f facetów, ale od kobiet czy koleżanek czasem też, czesto od obcych ludzi czy nowopoznanych, nie tylko od rodziny. Niby nie maja w tym żadnego interesu, ale zastanawiam sie czy np wy tak mówicie ludziom bo tak wypada czy naprawde tak myslicie? Bywa, ze na ulicy cos uslysze, ale to przewaznie od facetow

Gość gość
Ale co nas obchodzi co tobie mówią? Temat dotyczy czegoś innego

Gość gość
hahaha łółóweeeeeeeeeek :D fajnie że masz dystans do siebie mała, mam na Ciebie ochote!

Gość gość
Serio? do mnie też sie zdarzały jakieś dogryzki ,ale nie że jestem brzydka, tylko np że za bardzo schudłam itd, ale generalnie to koleżanki też mówią,ze jestem ładna, nie tylko faceci... tylko sie tak zastanawiam czy to z grzecznosci? Ostatnio obca pani z ktora rozmawiałam, gdzies po 40-stce mi powiedziała jaka to niby jestem ładna i w ogóle, nie powiem miło mi się zrobiło, ale nie wiem czy kultura tak poprostu nakazuje i stad te komplementy czy to jest szczere? Interesu do mnie raczej nie maja bo nie jestem jakas bogata itd, ale może tak poprostu z grzecznosci mowia?

no ale z tego mojego komentarza duzo wynika. To oczywiste,ze mi ściemniają,,bo tu siodemke dostalam za swe wdzięki.Wynika z tego tyle,ze komplementy kolezanek są malo obiektywne,wiec w ogole nie bierz ich pod uwagę :P

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA

a mnie kolezanki powiedzialy,zebym jadla majonez i bede laska ^^ inna zas propoowala mi picie octu oraz doradzała mi w kwestii make-up'u :D Baby są fałszywe,zakompleksione i w ogóle nie warto brać pod uwagę tego co mówią. Z reeguły na to co brzydkie mówią ładne i odwrotnie :)

Gość gość
A i tez jakiś czas temu ( może ze 3 tygodnie temu) jakis obcy facet mi powiedział " ale piekna dziewczyna, o ja nie moge" i nie był pijany :) czasem sie to zdarza, nie powiem, ze codziennie, ale raz na jakis czas... Albo tez niedawno grupka chłopaków mnie skomentowala ,ze ladna jestem. Tyle, ze nie wiem czy im wierzyc, czy tak to juz ludzie maja ,ze wszystkim tak mowia?

Gość gość
Mysle ze szczere w wiekszosci, najbardziej wierz ludziom ktorzy nie sa twoimi kolezankami i rodzina bo akurat oni moga mowic z grzecznosci a obcy sa raczej szczerzy do bolu stety i niestety bo negatywnie skomentowac tez potrafia

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
No ja mieszkam w Chinach i mi też mówią, że jestem ładna - ale to Azjaci i nie mam raczej konkurencji :) Zresztą podobnie jak latynosi, którzy jarają się jak blondynkę zobaczą, ale w polsce już raczej bleknę i tylu komplementów nie słyszę :) Wniosek, jedzmy tam gdzie nas mało - :)

Gość gość
A to fakt, ja mam tak samo - za granicą tez slyszę komplementy, choć znowu chodziło o latynosów, tylko że oni nawet pawiana skomplementują - hahahaha

Gość gość
Mnie tak komplementuja w Polsce , pewnie ze za granica czesciej zaczepiaja, ale tam rzadko bywam niestety