Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce o cos zapytac

Kiedy przedstawic chlopaka znajomym?

Polecane posty

Gość chce o cos zapytac

Witajcie. od 1,5 miesiaca spotykam sie z sympatycznym mezczyzna. Jestesmy soba zauroczeni, a przynajmniej tak to odbieram. :P Jesli chodzi o fizyczne sprawy, to poki co doszlo miedzy nami do pocalunkow, z czyms wiecej chcialabym poczekac az bede na to gotowa, mimo ze jest juz ze mnie dorosla baba. :P Chlopak wspominal cos o tym, ze chcialby ktoregos dnia poznac mnie ze swoimi znajomymi (sam mi to zaproponowal, ja nic nigdy na ten temat nie wspominalam), juz z 2 tygodnie temu mi o tym mowil, ale jeszcze do konkretow nie doszlo. Jestem umowiona za tydzien z moimi znajomymi na wyjscie do pubu, mam ochote zaprosic tam tez chlopaka, z ktorym sie spotykam, ale mam pewne watpliwosci: moze powinnam poczekac, az to ON PIERWSZY przedstawi mnie swoim znajomym? Niby nam na sobie zalezy, ale boje sie wychodzic z inicjatywa, mezczyzni roznie interpretuja sobie takie gesty, ktore swiadcza o jakims zaangazowaniu.... Co mi radzicie? A moze po prostu spytac go, czy ma ochote dolaczyc do mnie i moich znajomych i niech on zdecyduje, czy ma na to ochote?