Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hipokryzja na kafe

Polecane posty

Gość gość

Pamietam, ze gdy byly tematy o zasilkach dla rodzicow niepelnosprawnych dzieci, to bylo mnostwo komentarzy, ze jakby tak cierpieli, to by nie stali na protestach, ze kazdy by tylko reke wyciagal, bo mu sie nalezy, ze sa roszczeniowi i z podatkow nie powinno sie ich utrzymywac. Gdy samotna matka szuka pomocy, to roszczeniowa suka, puscila sie, to niech ma, kafeteriankom ni kt nigdy nic nie dal za darmo! gdy ciezarna pisze, ze nikt jej miejsca nie ustepuje w autobusie, to dobrze jej tak, bo co, ona z brzuchem, bo jej sie wymysilo zaciazyc, to co, ma jej ktos miejsce ustepowac? Roszczeniowa ksiezniczka! uchodzcy teraz jada, zeby tez reke wyciagnac po te nasze dobra, zabiora nam prace, socjal, a niech sie topia brudasy. A Teraz final: aborcja? Przeciez to morderstwo, zadna kafterianka nie moglaby sobie tego wybaczyc, bo przeciez SZACUNEK DO ZYCIA TO NAJWIEKSZA WARTOSC W TYM KRAJU.

Gość gość
A co ma szcunek do życia do wyludzania ? I nie chodzi mi o matki niepełnosprawnych, absolutnie powiiny miec.

Gość gość
zasiłki w ogóle nie powinny byc przyznawany nikomu, jedynie jak się urodzi chore dziecko - to tak bo co taka rodzinna winna? To loteria. Ale co innego że ktoś biedny i wyciąga rece - nie powinien nic dostać. najpierw sie mysli, potem robi dzieci, jeżeli rodzice nie są w stanie utrzymać dziecka powinno być zabierane, a nie dawać im kase. 99,9% przypadków osób które nie mają pracy nie chca jej znaleźć taka prawda. narobić dzieci i wyciągać rece. im wiecej kasy państwo daje tym wiecej "potrzebujących"....

Gość gość
Z uchodźcami to prawda akurat, ja ich tu nie chcę.Nikt normalny ich nie chce. Jak bomba rozwali ci łeb gdy będziesz na zakupach w centrum handlowym, to przyznasz mi rację.Dostają od ręki dach nad głową,mimo,ze rodziny polskie latami czekają na mieszkania socjalne i jeszcze wybrzydzają,ze za mały metraż Wtf?

Gość gość
Jak jej bomba rozwali łeb to nic ci nie przyzna i nikomu innemu też.

Gość gość
To ja ci autorko też pokaże hipokryzje ale odwrotnie troche. A więc uważa że zasiłki wszystkim sie należą, uchodźców należy do kraju przyjmować a kobietom w ciąży ustępować, ale jak jakiś płód w łonie matki chce po prostu żyć to wtedy nie. To wtedy trzeba truć. O kim to pisze autorko. A może.. hmm.. o tobie ? Obłuda to jest jak nic. Nie ustępowanie komuś w autobusie może i jest wredne ale nie wkręcisz mi że zabicie kogoś to coś co jest na równi z tym.