Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet olewa mnie w weekendy, co mogę z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Od dzisiaj się zaczyna i trwa to do niedzieli wieczorem.. Siedzi teraz w delegacji i imprezuje/ pije co weekend z kolegami, nawet nie reagując na moje próby kontaktu. Kiedys już z nim o tym rozmawiałam i nic się nie zmieniło! Poza weekendami odzywa się sam z siebie codziennie. Tylko właśnie te weekendy ;/ Jak mam mu przetłumaczyć, że choćby jeden sms nie będzie go kosztował wiele czasu i wysiłku? A może nie mam się o co czepiać i to normalne męskie zachowanie (te teorie o "męskiej jaskini" i tak dalej, ale co weekend?)?

To normalne męskie zachowanie faceta, któremu na Tobie nie zależy. Nie ma ono nic wspólnego z jaskinią i nie masz czego mu tłumaczyć - on z pewnością wie, że 1 sms nie kosztuje wiele wysiłku.

Gość gość
sama napisałaś "olewa", przykre, ale ma cie w doopie. Albo jest żonaty i weekend spędza z rodziną

Gość gość
Nie jest żonaty.. Czyli jednak nie da się nic zrobić, żeby przestał mnie tak traktować w weekendy? :(

Gość gość
da się tylko trzeba kopnąć gnoja w dupę i znaleźć takiego który nie będzie chciał się z tobą rozstawać nawet na minutę, na moje oko to on cię potrzebuje do seksu i tyle a weekendy ma cię w dupie, na co się godzisz to masz facet cię jawnie lekceważy, nie liczy się z tobą i twoimi uczuciami, nie szanuje, JAKBY CIĘ KOCHAŁ TO BY CHCIAŁ SPĘDZAĆ WEEKENDY Z TOBĄ A NIE Z KOLESIAMI NA IMPREZACH PEWNIE PANNY NA NOC TEŻ TAM WYRYWA BO PRZECIEŻ WEEKENDY MA "WOLNE" a raczej ty masz wolne, on cię traktuje jak prostytutkę po prostu

Gość gość
Nie masz się o co czepiać,bo to normalne zachowanie u faceta który olewa dziewczyne.Już Ci forumowicze napisali ale Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem Najprościej będzie jak zmienisz faceta

Gość gość
By były więzi w związku musi być otwarcie i szczerość coś musi łączyć nas nas mąż jest przy mnie nawet podczas badań u ginekologa cipki wspierał porody to jest przeżycie że się stara czuje się Ważny w związku . gdy izoluje my dochodzi do zdrady i rozstania.

Gość gość
Moj ex wprawdzie odzywal sie w weekendy ale jesli chodzi o spotkania to juz troche gorzej.sporadycznie wyjezdzalismy gdzies razem. Czasem chcialam zeby przyjechal bo byla ladna pogoda i proponowalam spacer....wtedy kombinowal ze nie moze itp. Po 5 latach dowiedzialam sie co jest przyczyna. W weekendy mieszkal....u bylej zony. Tak wiec jest mozliwosc ze twoj ma po prostu inna kobiete. Chociaz to dziwne ze nawet jednego smsa nie wysle

Gość gośćnk
Znajdź kobietę która Cię zrozumie, przytuli, pocieszy, podrapie jak będzie trzeba.. Tyle jest samotnych spragnionych miłości kobiet, po co Ci facet..

Gość IcemanF1
Odpowiedz jest banalnie prosta nie ma co dorabiac sobie filozofi . Facet ma swoje zycie w wekend chce odpoczac od ciebie taka jego chwila wolnosci , pogodz sie z tym i zaakceptuj .

Gość gość
To któryś weekend Ty też się w ogóle nie odzywaj i zobaczysz jego reakcje. Jak się przyzwyczaił ,że i tak za nim biegasz to takie sa tego skutki

Gość gość
A wy jesteście w związku czy w relacji bez zobowiązań?

Gość gość
Nie w weekend, lecz w ciagu tygodnia się nie odzywaj i nie miej dla niego czasu.

Gość gość
IcemanF1 dziś Odpowiedz jest banalnie prosta nie ma co dorabiac sobie filozofi . Facet ma swoje zycie w wekend chce odpoczac od ciebie taka jego chwila wolnosci , pogodz sie z tym i zaakceptuj . x Dokładnie! Facet ma swoje życie, pasje a autorka nic bez faceta nie umie i nie ma co robić.