Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aurisaliona95

Jakie dodatki?

Polecane posty

Witam, mam pewien problem.. Otóż w październiku wybieram się na wesele, sukienki juz mam ale mam problem z dodatkami :/, właściwie to jeśli chodzi o kolor butów i torebki. Chciałabym kupić jedną torebkę i jedną parę butów, żeby pasowały do tych dwóch sukienek. Jedna jest ma kolor różowy, pudrowy, a druga jest biała z taka falbanką srebrną czy złota...(wydaje mi się, że to srebrna). Nie mam kompletnie koncepcji jaki kolor mógłby pasować do obydwóch kreacji :( Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Buty i torebka mogą być w dwóch odcieniach szarości np jasnoszare buty , a torebka w odcieniu średniej szarości albo odwrotnie.

Gość gość
Biała sukienka na wesele? Zwariowałaś? :o

dodatki muszą być stonowane i eleganckie. Musimy pamiętać, że to nie dyskoteka tylko poważna uroczystość. Jeśli sukienka jest w jednolitym kolorze wtedy można zaszaleć z wyrazistą biżuterią. I na odwrót jeśli kreacja jest krzykliwa i wyrazista wówczas dodatki muszą być stonowane. Musi być zachowana równowaga między wszystkimi elementami stylizacji. Trzeba bardzo uważać przy wyborze dodatków do sukienki na wesele, dla chętnych przesyłam artykuł ze wskazówkami http://feef.pl/jakie-dodatki-do-sukienki-na-wesele-na-co-zwracac-uwage/ bo można bardzo łatwo się zatracić i przesadzić.

Pierwsza sprawa jest taka, że jedna z głównych zasad weselnego savoir-vivre mówi o tym , że na wesele nie przychodzi się w białej sukience, chyba, że jest się Panną Młodą;) jeśli ubierzesz białą na drugi dzień to może nie będzie to źle odebrane, ale ja bym nie ryzykowała;) a co do kolorów, to pasować będzie granat.

Gość gość
Ja wiele dodatków mam z tego sklepu internetowego www.lavaii.pl popatrz może znajdziesz coś dla siebie, sukienki masz jasne więc poszłabym w jakieś mocne kolory dodatków. W tym sklepie mają fajne skórzane klasyczne torebki, sama mam od nich 4 torebki

Gość Aurisaliona95
Spokojnie dziewczynki, nie ide w białej sukience na samą uroczystość zaślubin czy też późniejszą imprezę :) Wesele trwa trzy dni, zamierzam ubrać ją na poprawiny lub na pierwszy dzień (kolacja), wiem, że na wesele w białej sukience zwykłej osobie iść nie wypada :) Dziękuję ślicznie za wszystkie porady! :)

Przy wyborze kreacji na wesele najważniejsza rzecz na którą należy zwrócić uwagę to przede wszystkim buty. Pamiętajmy że jest całonocna impreza więc wygodne obuwie to priorytet. Najlepiej jest wziąć druga parę na płaskiej podeszwie żeby dać nogom trochę odetchnąć gdy już będą miały dość wysokich obcasów. Każdemu kto wybiera się na weselę polecam zapoznać się z artykułem http://sprzedajemy.pl/poradnik/modne-buty-na-wesele-jak-wybrac,352 gdzie znajdziecie praktyczne porady odnośnie właściwego obuwia.

Gość gość
Nie dużo, ale unikalne i piękne: www.cob.com.pl mam już 2 i polecam moim koleżankom i rodzinie z czystym sumieniem.