Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet które często jedzą słodycze!!

Polecane posty

Gość gość

czy ma to wpływ na waszą skórę? znacie jakieś starsze kobiety które ciągle jadły słodycze i czy widzicie jak się to się teraz odbija na ich skórze? chcę wiedzieć czy rzeczywiście duzo cukru w diecie pogarsza skórę, skutkuje zmarszczkami w późniejszym wieku...postarza i tak dalej.....? nie interesuje mnie waga, tylko stan skóry osób które jedzą słodycze latami

Gość gość
i pytam też dlatego, że mam straszna ochotę na ciastko a zjadłam już z 4, wczoraj też z 5 zjadłam (nie mam problemu z wagą, raczej martwię sie o skórę, trądzik itp)

Gość gość
4-5 ciastek to nic, nie powinno zaszkodzić

Gość gość
Mam 48 lat,słodycze jem w ogromnej ilosci,jestem z tych dla ktorych dzien bez czekolady to stracony dzien. Nie mam zmarszczek i wygladam mlodo ja na swoj wiek. Wiec mysle ze slodycze nie wplywaja na pojawienie sie zmarszczek,od zawsze mialam rozszerzone pory i caly czas mam,czy od slodyczy to nie wiem. Chociaz chyba nie,bo pory mialam we wczesnej mlodosci a slodycze w nadmiarze zaczelam pochla niac tak ok 23lat

Gość gość
Moja mama całe życie jadła dużo słodyczy i wygląda bardzo młodo.

Ja np jak mam ochote na cos slodkiego do wszamam monte snack. Wiem ze daje cos wartosciowego i smacznego i malo kalorycznego swojemu organizmowi