Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kardamonka21

GŁODÓWKĘ 10 dni czas zacząć

Polecane posty

Gość Kardamonka21

Witajcie, od jutra mam zamiar zacząć głodówkę 10-dniową, taką typową bez jedzenia, tylko na wodzie 2-3 L dziennie, ewentualnie zielona/czerwona herbata. Nie robiłam przygotowania, dzisiaj ostatni dzien 'laby' spożywczej. Szukam kogoś z kim będę mogła się wesprzeć w tych dniach. Kiedyś miałam okazję zrobić sobie taką 4-dniówkę, ale byłam młoda i trochę się bałam kontynuować, co nie zmienia faktu że w 4 dniu czułam sie nieziemsko dobrze i lekko, z innym podejściem do świata i odbierania rzeczywistości- coś wspaniałego. Teraz mam problemy typu trądzik, bóle głowy nieznanego pochodzenia, czasami kłuje mnie pod żebrami, mam wysokie ciśnienie mimo moich 21 lat. Chcę się uzdrowić, a do tego potrzeba minimum 7-10 dni, stąd tyle przewiduję. Jestem niezależnym człowiekiem, toteż chcę się uniezależnić od lekarzy i przemysłu farmaceutycznego. Czytałam literaturę na ten temat. Lewatyw raczej robiła nie będę bo organizm i tak sam wydali toksyny. Od października mam studia, a efektem 'ubocznym' bedzie także niższa waga, kto wie, może 10kg mniej chociaż tu bardziej chodzi o zdrowie, niż o odchudzanie.Organizm wydali wszystkie złe metale i toksyny, zakwaszone ciało uwolni sie od tego co złe, umysł zacznie pracować na zupełnie innych obrotach. Wspierajmy się i nie dajmy zarobić lekarzom- leczmy się sami i naturalnie, podświadomość wie jak nas uzdrowić, dajmy jej więc czas na posprzątanie w naszym wnętrzu. Kto się dołącza, będzie mi bardzo miło stworzyć tutaj grupę wzajemnego wsparcia, będziemy opisywać jak się czujemy i jak nam mijają piękne dni lekkości i pogody ducha. ZAPRASZAM :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować