Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutyl

EMIGRANCI W UK

Polecane posty

Gość gość
A w PL jest dobrobyt. No może akurat nie dla ciebie ale przecież nie o to chodzi żeby każdemu było dobrze. Wystarczy, że mnie jest dobrze.

Gość gość
Zachodnie zarobki to ja mam w PL i nigdzie nie muszę emigrować. Nie to co wy śmiecie z UK. W PL zarabiamy coraz lepiej a UK stacza się w bagno islamskie.

Gość gość
Mi w PL tez sie dobrze zyje, a dopomyje niech siedzą w UKa. Przynajmniej bezrobocie niższe i kilka miliardów do PL wpływa z ich transferów. Tak to by siedzieli pod mostem z piwem w ręku, bo zawodu porządnego nie maja.

Gość gość
Zachodnie zarobki to ja mam w PL i nigdzie nie muszę emigrować. Nie to co wy śmiecie z UK. W PL zarabiamy coraz lepiej a UK stacza się w bagno islamskie.

Gość gość
Chyba nigdzie w necie nie da rady spotkać takich młotów z taką fantazją i wyobraźnią jak tu. :)

Gość gość
nie masz i nigdy nie bedziesz miec śmierdzący gn/ojku hahahah, jestes zerem tyrającym na montowni za 2000pln i nie wpuścili cie do uk palanacie wiec szczekasz tu na forum bajeczke i sie podbudowujesz koniotrzepie z pryszczami hahahahah :D

Gość gość
A w UK jest dobrobyt. No może akurat nie dla ciebie ale przecież nie o to chodzi żeby każdemu było dobrze. Wystarczy, że mnie jest dobrze.

Gość gość
Mi w UK tez sie dobrze zyje, a dopomyje niech siedzą w PL. Przynajmniej bezrobocie niższe i kilka miliardów do UK wpływa z ich transferów. Tak to by siedzieli pod mostem z piwem w ręku, bo zawodu porządnego nie maja.

Gość gość
Ale zyeby z tych emigrantow

Gość gość
Ale zyeby z tych dopomyjców w PL

Gość gość
gość dziś nie masz i nigdy nie bedziesz miec śmierdzący gn/ojku hahahah, jestes zerem tyrającym na montowni za 2000pln i nie wpuścili cie do uk palanacie wiec szczekasz tu na forum bajeczke i sie podbudowujesz koniotrzepie z pryszczami hahahahah

Gość gość
Do nie masz i nigdy nie bedziesz miec śmierdzący gn/ojku hahahah, jestes zerem tyrającym na montowni za 2000pln i nie wpuścili cie do uk palanacie wiec szczekasz tu na forum bajeczke i sie podbudowujesz koniotrzepie z pryszczami hahahahah smiech.gif 🖐️ ja juz jestem w uk fajfusie :D

Gość gość
Do gość dziś nie masz i nigdy nie bedziesz miec śmierdzący gn/ojku hahahah, jestes zerem tyrającym na montowni za 2000pln i nie wpuścili cie do uk palanacie wiec szczekasz tu na forum bajeczke i sie podbudowujesz koniotrzepie z pryszczami hahahahah smiech.gif lapka.gif ja juz jestem w uk fajfusie smiech.gif

Gość gość
gość wczoraj nikogo nie pzrebijesz szmato bo napisac sobie mozesz co chcesz i tak ci nikt nie uwierzy smiech.gif sprawdzilem ip twoich postow ipisze do mnie jedna i ta sama osoba która tylko zmienia ton najpierw jako facet a teraz jako kobieta ale po literowkach ostatecznie widac :d ty ciemniaku co siedzi w polandeszu, zerem jestes i zerem umrzesz, przyjade kiedys do twojej pl splunąć na twój grób smiech.gif bo ciebie do uk nigdy nie wpuszcza smiech.gif XXX Haha ty detektywie!! Taki bystry jesteś?? To skąd pisze, miast chociaż podaj.. Duren jak ich mało, lepiej odkładają funty bo na bilet do Polski na święta Ci nie wystarczy. Naprawdę myślisz, że ktoś ci uwierzy, że w UK jesteś kimś.. Śmieć co d**y wyciera, zbierając na M2 w Polsce... Taka jest prawda o Tobie.. Zdechniesz tam w stercie g****a, które nazywasz praca... I jeszcze jedno, jestem kobietą juz Ci to mówiłam tepa d****o!!

Gość gość
Naprawdę cieszę się, że tacy ludzie emigracja.. Mniej ciemnoty w Pl :) Haha tylko kopiuj-wklej potrafi, analfabeta ze zmywaka :D

Gość gość
swieta to ja spedzam w UK niz w twoim zASSRANYM bidoplandeszu hueheheheh, nie podszywaj sie pod kobiete kutafonie :D

Gość gość
Naprawdę cieszę się, że wyemigrowałam.. Mniej ciemnoty w UK :) ciemnota siedzi w polsce Haha tylko kopiuj-wklej potrafi, analfabeta z korpo w polsce

Gość gość
gość dziś swieta to ja spedzam w UK niz w twoim zASSRANYM bidoplandeszu hueheheheh, nie podszywaj sie pod kobiete kutafonie smiech.gif XXX No tak bo wtedy najwięcej pracy na zmywaku...

Gość gość
gość dziś Naprawdę cieszę się, że wyemigrowałam.. Mniej ciemnoty w UK usmiech.gif ciemnota siedzi w polsce Haha tylko kopiuj-wklej potrafi, analfabeta z korpo w polsce X Ciemnota to Wy, myślący ze kogoś przekonacie, że do raju wyjechaliscie.

Gość gość
Dokładnie w UK je'bie a w PL jest cudownie i wszystko tańsze, więc nie przyjeżdżajcie tu i mam nadzieje, że jak najwięcej polaczków wróci do PL!!!

Gość gość
" w PL jest cudownie" --- buahahahaha ale de/bil :D haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa

Gość gość
W Uk jeat cudownie haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaahaaa haaahaaahaaa

Gość gość
W PL sklepy pełne kupujących, parkingu nie idzie znaleść a wy mówicie, że w PL jest źle? Tak dobrze jak jest teraz to nigdy w historii PL nie było. Mamy powszechny dobrobyt. Tysiące domów jednorodzinnych w budowie, ludzie mają kasę. Najnowsze modele samochodów śmigają po ulicach a ludzie coraz bogatsi prowadzą dochodowe firmy. I po chuj wyjeżdżaliście do Wielkiej Brytfanny? Przecież w PL jest o niebo lepiej. Acha! I żebyście nie zapomnieli przysyłać kasy, bo tylko po to jesteście nam potrzebni.

Gość gość
przygłup nie wie co to sarkazm hahaha ignorować przygłupa

Gość gość
gość dziś W PL sklepy pełne kupujących, parkingu nie idzie znaleść a wy mówicie, że w PL jest źle? Tak dobrze jak jest teraz to nigdy w historii PL nie było. Mamy powszechny dobrobyt. Tysiące domów jednorodzinnych w budowie, ludzie mają kasę. Najnowsze modele samochodów śmigają po ulicach a ludzie coraz bogatsi prowadzą dochodowe firmy. I po ch*j wyjeżdżaliście do Wielkiej Brytfanny? Przecież w PL jest o niebo lepiej. Acha! I żebyście nie zapomnieli przysyłać kasy, bo tylko po to jesteście nam potrzebni. XXX Święta racja !! Ludzie którzy chcą zawsze się czegoś dorobia!! W Polsce jest ciągły wzrost, jestem młoda a mam prace, świetnie zarabiam mam dom i wspaniałe życie. Tu w Polsce mieszkając i pracując!! A takie matolki jak autor postu wyjeżdżają i nic z tego nie mają :) funty mamusi wysyłają albo przepijaja na miejscu

Gość gość
Święta racja !! Ludzie którzy chcą zawsze się czegoś dorobia!! W Polsce jest ciągły wzrost, jestem młoda a mam prace, świetnie zarabiam mam dom i wspaniałe życie. Tu w Polsce mieszkając i pracując!! A takie matolki jak autor postu wyjeżdżają i nic z tego nie mają usmiech.gif funty mamusi wysyłają albo przepijaja na miejscu xxxx i dajesz ci/py pod latarnią tępa su/ko co niedziela :D

Gość gość
W PL sklepy pełne kupujących, parkingu nie idzie znaleść a wy mówicie, że w PL jest źle? Tak dobrze jak jest teraz to nigdy w historii PL nie było. Mamy powszechny dobrobyt. Tysiące domów jednorodzinnych w budowie, ludzie mają kasę. Najnowsze modele samochodów śmigają po ulicach a ludzie coraz bogatsi prowadzą dochodowe firmy. I po ch*j wyjeżdżaliście do Wielkiej Brytfanny? Przecież w PL jest o niebo lepiej. Acha! I żebyście nie zapomnieli przysyłać kasy, bo tylko po to jesteście nam potrzebni. xxxx to wszystko na kredyt no bo nie z pensji 2000 pelenow gunwo wartych :D piekne domy co z tego jak we łbach rasizm maja i śmierdzący szowinizm :D

Gość gość
Powiem tak, ktoś porzucający swoją ojczyznę powinien też porzucić swój ojczysty język i nie mówię tu o ludziach jadących w celach zarobkowych tylko takich gnojach co uważają rodaków za gorszych bo ci zostali w kraju i nie wymiękają jak c**y pseudo angole. I nawet naszego rodzimego K**RWA nie powinniście używać tylko strzelać tymi fakersami zza wody...

Gość gość
wracać szybko do pl!!! po co siedziecie w tym chu/jowym uk? im was tu mniej tym lepiej buahahaha i zabierzcie ze sobą tego cwela spamującego bingola!!!

Gość gość
nie cierpie polaków w uk zwykłe mendy i najgorszy chłam z polski żaden szanujący się polak nie pojdzie na zmywak