Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eM25

1000 zł miesiecznie przez rok dla bezrobotnych mam

Polecane posty

Gość eM25

Slyszalyscie o tym? Ustawa podobno juz zatwierdzona,wejdzie w zycie 1 stycznia. co o tym myslicie? czy nie stanie sie tak,ze wybuchnie wielki baby boom wsrod najubozszych zeby przetrwac? ja osobiscie uwazam,ze te pieniadze panstwo powinno zainwestowac w nowe stanowiska pracy,te 1000 zl przez rok ma byc pomoca,ale chyba nie do konca bedzie..jak myslicie?

Gość gość
szmaciary zaczną się teraz rżnąc na potęge rodząc patologiczne biedne bachory !!!

Gość gość
a co po roku co dalej ? normalna matka nawet się nad takim zasiłkiem nie zastanawia :-) autorko my oboje z mężem pracujemy mamy dzieci i o dziwo w tamtym roku przyznano mi zasiłek rodzinny :-D który jak oglądam pasek z pensji to płakać mi się chce ile państwo nam zabiera plus ubezpieczenie dodatkowe mąż jest kierowcą więc musi ja też bo a nóż to co z dziećmi no i ktoś powie mopsiara leci po rodzinne ok ja z chęcią je oddam nic nie chcę tylko całą kase którą ja i mąż zarobimy żeby była dla nas bo wtedy nie musiałabym się głowić co i jak bo zarabiamy średnią krajową a dostajemy gufnoo

Gość gość
Normalna kobieta nie zajdzie w ciążę dla 1000 zł... A po tym roku co dalej ? Nagle jej manna z nieba spadnie?

Gość gość
no niestety wiele jednak zajdzie i będzie się cieszyć biegając na zmianę do mops- urząd pracy :-o

Gość gość
Moja szwagierka zamierza z tego macierzyńskiego skorzystać, bo wykształcona pani po g****ologi pracy znaleźć nie może :p. Życzę jej powodzenia w życiu bym się na ten 1000 zł nie pokusiła, bo co potem ?

Gość gość
dobra normalne jakieś matki to ok bardziej szkoda tych patologicznych , gdzie widać ewidentnie że dzieciak dla kasy i potem bieda i żal tych dzieci tylko ech