Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe obietniece PO (Kopacz)

Polecane posty

Gość gość

Premier Kopacz złożyła 7 obietnic: 10% składki PIT, likwidację składek na NFZ i ZUS, jednorodny kontrakt zastępujący inne formy zatrudnienia, likwidację szarej strefy i umów śmieciowych, wprowadzenie minimalnej stawki godzinowej - 12 zł na godzinę, likwidację obowiązku finansowania przez pracodawców etatów związkowych, wprowadzenie bonu refundacyjnego dla ponad 3 mln Polaków. Ciekawe czy PObije Tuska :)

Gość gość
wspaniałe obietnice ! lepsze niz Szydło !!! :)

Gość gość
Naa wspaniałe? Rząd od maja twierdzi że na żadne reformy nie ma forsy a tu taki wysyp obietnic, pewnie sfinansują je ze złotego pociągu. Gdzieś już napisałem, że tonący brzytwy się chwyta, ale wszyscy wiedzą że małpa z brzytwą jest niebezpieczna. W h..ja już nie damy się zrobić.

Gość gość
A co z wprowadzeniem JOWów, likwidacją Senatu, likwidacją abonamentu RTV, ograniczeniem biurokracji, obniżką podatków, 3x15 i mnóstwem innych niespełnionych obietnic? Może obiecają jeszcze raz to samo? :D

Gość gość
Eva Peron obieca wszystko, byle tylko utrzymać swoją bandę przy korycie. Czy Polacy dadzą się nabrać po raz trzeci?

Gość gość
Po 8 latach rządzenia polska jedyne co ma do powiedzenia to nowe obietnice :-) Ona powinna nas zasypać sukcesami ale takowych brak. Nawet obwodnicy tej za plecami Komorowskiego nie ma. ..

Gość gość
buhahahaha

Gość gość
To wszystko ze strachu Kaczyński w tym tygodniu pogrozil im że każdy kto popelnil cos odpowie za to .No i że każdy z peowcow coś ma na sumieniu wpadli w przerażenie

Gość gość
Za tydzień obieca, że każdemu kto zagłosuje na Partię Oszustów osobiście zrobi laskę :) A kto głupi niech im wierzy...

Gość gość
20:49 Nawet bym nie podał :D

Gość gość
w PO myślą, że skoro wymienili Tuska na Kopacz to mogą teraz obiecywać wszystko od nowa :D

Gość gość
najgorsze, że obietnice Pisowe są tyle samo warte co powskie :o ale ludzie się na to cały czas nabierają i... "karawana jedzie dalej"

Gość gość
Raczej nie.PiSowe są realne

Gość gość
Nie, Pisowe nie są realne i przyznasz mi rację za kolejne 4 lata. Ale żyję trochę dłużej od Ciebie i za dużo "wyborów" mam już za sobą, żeby się na te kiełbasy wyborcze nabierać

Gość gość
W du/pie mam realność obietnic PiSu, oni mają przede wszystkim rozgonić WSIową mafię, obalić pasożytniczy system żerujący na Polakach. To jest najważniejszy powód dla którego będę na nich głosować. W latach 2005-2007 osłabili hydrę, ale łby odrosły. Teraz nadchodzi szansa dokończyć dzieła. https://www.youtube.com/watch?v=zWhVc7YO4Jg

Gość gość
W d***e mam i PO I PiS.