Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onsieliczyjedynie

zakochałam się w tym chooolernym nauczycielu jestem atrakcyjna mam nr tel a on

Polecane posty

Gość onsieliczyjedynie

mnie nie chcę.............czemu? :( kocha tylko tą swoją żonę chociaz i tak to podobno jego była uczennica. Ja go tak mocnopragnę..onmnie tylko trzyma przy zyciu gdyby nie on juz bym umarlła

Gość gość
następna idiotka

Gość gość
Masakra ... Pierwsza miłość czy co? Nie ty kedna cierpisz przez faceta który cie nie chce i nie ostatnia

Gość gość
chyba taka najprawdziwsza.... boże co ja robię...przed chwilą zastrzezyłam numer i zadzwoniłam do niego żeby tylko usłyszec jego glos ...poowiedzial to slucham tak pieknie..a ja sie boje wyjawnic mu uczucia...odlaczylam sie calasie po tym trzeslam....To on mnie tymi swoimi spojrzeniami uwiódl a ja już nie mogę....w poniedzialek z nim lekcje i nie wiem czy isc czy nie isc ...bo to wstyd jesli on juz sie domysla co ja czuje

Gość gość
Marzę o nim pod każdym kątem........a miałam taką okazję...miałam miec z nim indywidualne lekcje....nawet wzial sobie moj numer.niestety odbyla sie tylko jedna lekcja tylko patrzyl mi w oczy nic wiecej....Czemu on mnie nie kocha czemu ja jestem nienormalna,czemy będąc ładną nie mogę mieć normalnego faceta?....kiedyś wysłałam mu smsy zego kocham z innego numeru i tak mysle ze onsie moze domysla bo ostatniio nalekcji tak sie juz z nie checia na mnie patrzyl a wczesniej jakby z pozadaniem........boje sie isc na ta lekcje myslicie ze on juz wie?

Gość gość
no wiem szkoda ze taka ze mnie idiotka

Gość gość
ale ta jego łysina jest taka seksowna....cholernyz niego fizyk

Gość gość
Ja rozumiem, że się zakochałaś ale z tego co piszesz to ma on żone i do tego byłą uczennice..nie wiem czy przed tą żoną się rozwiódł lub nie. Moim zdaniem może i on jest super nauczycielem ale powinnaś sobie odpuścić. Wiesz jaka jest Polska po co Ci problem, poczytaj tutaj o podobnej przygodzie http://preply.com/pl/