Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was w biedronce można kupić pieluszki Dada?

Polecane posty

Gość gość

Ale te w promocji w pudełku zamek za 49.99 ? Bo w czwartek miały się pojawić i byłam w 4 biedronkach i wszędzie albo nie było albo były tylko 5 a ja potrzebuje 3. Byłam w czwartek o 12 godzinie i jeszcze dodatkowo w piątek zajrzałam i nadal nie było. Tak szybko wykupiono?

Gość gość
tak, biedota kupuje masowo po kilka sztuk

Gość gość
Kupiłam ostatnio z czystej babskiej ciekawości i szczerze...gorszego badziewia nie widziałam wolę oryginalne pampersy.

Gość gość
Ja dostalam w szpitalu ta pieluszke jako reklamowke- masakra, nie używam, tymbardziej ze oryginalne pampersy można kupic w promo za 45 groszy za sztukę, więc dla mnie nie ma sensu kupowanie badziewia.

Gość gość
A co w nich badziewiastego? Oświęć mnie.

Gość gość
No właśnie, co w nich badziewiastego?? Mnie pampersy mega rozczarowaly: dziecko sie trochę zsika a pampers robi sie ciezki, nabrzmialy i leci miedzy kolana, zeby byl taki efekt u dady to dziecko musi byc zlane jak cholera. A i tak nie leci miedzy kolana bo dady maja szersze rzepy i sa wieksze niz pampersy. No i pampersy mi smierdza a dady nie. Jestem bardzo rozczarowana pampersami, uwazam ze sa przereklamowane

Gość gość
Dady sa grube i sztywne, poza tym przeciekaja. O chusteczkach juz nie wspomne, nasączone aromatyzowana woda, zero substancji czyszczacej.

Gość Ostróżka
We Wrocławiu są. Uważam, że Dady w niczym nie ustępują Pampersom, szczególnie fajne są te w postaci majteczek (pantsy).

Gość gość
Dady w tych domkach za 49 sa cieniutkie i miękkie, dawno dad nie uzywalas

Gość gość
Tak, zawsze widze je w Biedrze, ale tych szczelnie zamykanych nie. Az musze obczaic nastepnym razem :) Moze w rosmanie beda?

Gość gość
Jeśli wg Ciebie sądy przeciekają, to może czas, żebyś nauczyła się prawidłowo pieluchy zmieniać :-/ Składu chusteczek nią analizuję, bo i tak płuczę je w wodzie.

Gość gość
A ja myślę, że czas nauczyć się pisać ;-). Płuczesz w wodzie chusteczki nawilżane? A namydlasz je potem? :-D