Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Początek romansu czy tylko przyjaźń?

Polecane posty

Gość gość
Kolega z pracy mowi, ze musimy uważać, zeby jego żona nie dowiedziała sie o naszej dobrej relacji, bo inaczej cos by podejrzewala, a on musiałby sie tłumaczyć. Jak to powiedział "wiesz, wyobraźnia buzuje". Zastanawiam sie czy faktycznie nie chce ze mna zadnego romansu czy to tylko taka przykrywka?

Gość facettt1
Moim zdaniem to,ze żona zazdrosna i cos podejrzewa, to ssciema. On nie wie jak ci powiedziec,ze tylko chcial sobie poflirtowac, a ty zaraz chcialas z nim sie przespac Spojrzenia i gesty w pracy mu wystarcza, az tak go nie podniecasz, wyluzuj. facet skory do romansu-działa!!! Zaprasza cie na kawe po pracy, do hotelu....a ten twoj nie robi nic:)

Gość gość
OdpisCie prosze, to dla mnie bardzo ważne

Gość zapytam
zonaty facet, ktorty mowi ci tylko komplementy to nic to oznaczac od razu nie musi moze chce tylko poflirtowac, rozumiesz?

Gość gość
Nie mowi tylko komplementów. Sa przypadkowe dotkniecia, rozmowy nawiązujące so seksu, rozmowy, moglibyśmy gadać godzinami. Wydaje mi sie, ze gdyby nic nie chcial ode mnie w kwestii seksualnej o niby po co miałby ukrywać te znajomość przed żona? Nie powinna przeciez wtedy czuć sie zadrosna. A ona na co dzien okropnie go kontroluje

Gość gość
Facet po prostu z Tobą flirtuje i tyle, nic więcej. Połechce, to trochę jego ego i już, koniec. Mówi komplementy, ale to nie oznacza, że chce Cię od razu zaciągnąć do łóżka.

Gość masakra1311
On c****eprzy o zazdrosnej zonie,zebys w to uwierzyla. On nie chce zepsuc sobie rodziny, zwiazku. Stad mowi ci,ze ma zazdrosna zone wiec nici z kaw na miescie, hotelu bo musialby sie tlumaczyc zonie gdzie jest to powiedz mi skoro ma taką zazdrosnice to gdzie ten romans sie odbedzie i np seks?? W godzinach pracy?????????????? On cie na seks nie chce , zaakceptuj to.Inaczej nie pierniczylby o zazdrosnej zonie

Gość gość
Poproś o rozjaśnienie problemu mojej wróżki Sofii, szczególnie w taki andrzejkowy wieczor jak dzisiaj. Namiar do niej to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Facet chcący cie przeleciec....nie pieprzy o zazdrosnej zonie. Uwodzi: kawa, hotel. Chyba,ze mial wczesniej romans i sie wydalo i teraz go kontroluje. Bo niby gdzie chcecie to zrobic> ? w hotelu?

Gość gość
Tylko tu historia nie jest typowa. Znamy sie juz od dość dawna, przyjaźnimy. owszem, on powiedział o zazdrosnej zonie, ale ja to sama wiedziałam wczesniej, po jej telefonach, kontrolach. I z tego co mi sie wydaje, mogl mieć wczesniej kochankę, a na pewno ma jedna obecnie.

Gość gość
co mi sie wydaje, mogl mieć wczesniej kochankę, a na pewno ma jedna obecnie. no to gratuluje wyboru....mniejszego śmiecia nie ma na tym oddziale, że za tego się bierzesz?

Gość gość
I dlatego jest ostrozny. Pytam autorke znowu: gdzie wg ciebie moglby byc seks...bo czy az taka latwa jestes zeby dac w mu w pracy na nocnym dyżurze?

Gość gość
ech...kiepski facet, nawet hotelu nie zorganizuje tylko chciałby zebyś mu sama wszystko załatwiła, a on ewentualnie włozy jak bedzie miał nastrój. To dopiero super chłopa dorwałaś Trochę sie twoim kosztem pobawi, poprawi samopoczucie i podniesie ego, ze młoda d... za nim lata a ty g...z tego bedziesz miec

Gość gość
Nie powiedziałam, ze dam mu na nocnym. Skoro twierdzisz "I dlatego jest ostrożny" to znaczy, ze moze chcieć mnie TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZELECIEĆ?

Gość gość
Ja wiem,ze chcesz uslyszec "jestes taka atrakcyjna,fajna laska,ze koles cie uwielbia i chce cie strasznie miec przeleciec twoje super ciało" Ze to na pewno o to chodzi, tak bardzo go podniecasz. Chesz tego, ok. Ale widac,ze on nie chce. Zaslania sie zazdrosną żoną. Rozumiesz???KUmasz????

Gość gość
to znaczy, ze moze chcieć mnie TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZELECIEĆ? alez nie, sni po nocach zebys mu wkładała sztuczne zęby do szklanki

Gość gość
Bo moim zdaniem nie jestes dla niego az takim łakomym kąskiem, zeby chcialo mu sie wlasnie organizowac hotel, te wszystkie ukrywania sie Jak dla niego: nie jestes tego warta az tak bardzo, moze chodzi o wyglad, albo co. Stad jest leniwy,ale jak sama do niego podejdzie, usiadziec na kolanach na nocnym dzurze , za darmo jak sama mu sie podasz na tacy. Moim zdaniem az taka super dla niego NIE JESTES

Gość gość
NIe kochana. On nawet nie chcecie przeleciec. Facet na prawde mają cy parcie na kobiete juz dawno organizowałby wlasnie kolacje,,,,,hotel. A twoj nawet o tym nie wspomina. Masakra

Gość gość
Ale wez go podejdz Powiedz mu zalotnie,ze zapraszasz go do siebie do domu na kawke, herbatke...itd Powiedz ,ze komputer ci sie zepsuł i mozeby naprawil..wiesz.taka sciema Facet chcacy seksu NIE wYMiga SIE.

Gość gość
JAK TAK AUTORKO , POPLAKALAS SIE?

Gość gość
I tu Cie zdziwię, nie popłakałam sie. Znam te sytuacje z zona i uważam, ze nie do końca macie racje, ze on sie nia zasłania. Po co opowiadałby chociażby o tym, ze żałuje, ze sie ożenił?

Gość gość
I tu Cie zdziwię, nie popłakałam sie. Znam te sytuacje z zona i uważam, ze nie do końca macie racje, ze on sie nia zasłania. Po co opowiadałby chociażby o tym, ze żałuje, ze sie ożenił?

Gość gość

Gość gość
Po co opowiadałby chociażby o tym, ze żałuje, ze sie ożenił? jak tak k...żałuje to niech się rozwiedzie a nie sie pier... na boku. Taki facet to g... a nie facet. dorosły człowiek rozwiązuje problemy , lepiej, gorzej ale rozwiązuje a nie się wysmarkuje w rękaw jakiejś małolacie. Nawet nie umie sobie znaleźć dorosłej koleżanki , czy kolegi.

Sciemnia,ze zaluje. Mowie ci,ze żone posuwa regularnie, zalezy mu na malzenstwie, tylko chce sie zabawic z tob ana boku Mowi ci tak, bo ty nie pojdziesz na seks z nim wiedzac,ze on jest happy z zona. Urabia cie. Ale na moje oko on cie nie chce Powiedz mi, czy po pracy dzwoni do ciebie? Smsuje w weekend? Masz wogole jego prywatny tel,///????

Gość gość
Tak, rozmawiamy po pracy, smsujemy

Gość gość
Czy jezeli taki wykładowca porusza przy studentce tematy seksu i zawsze lub w wiekszosci sytuacji spojrzą wtedy na siebie to cos to znaczy?