Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OKRES W DNIU ŚLUBU

Polecane posty

Gość gość

piszę w tym dziale ponieważ większość pań tutaj jest już po ślubie a w dziale ślubnym większość kobiet jest dopiero przed tym dniem. jak w temacie, jak sobie radziłyście, czy obyło sie bez wpadek? jak z kożystaniem z toalety?

Gość gość
Ja bylam w podobnej sytuacji... Zorientowałam się 3 m-ce wcześniej ze w dniu ślubu moge miec @... Poszłam do gina ten przepisał tab antykoncepcyjne i kazał nie robić przerwy między opakowaniami aby nie doszlo do krwawienia z odstawienia. Tak zrobiłam i problemu nie miałam :P

Gość gość
Ja też wolałabym wziąć tabsy, chociażby przez te 2 miesiące niż mieć okres w czasie ślubu

Gość gość
No masakra. Jako panna młoda musisz tańczyć prawie non stop a tu okres weź tabl. i po sprawie.

Gość gość
ja też miałam mieć w dniu ślubu, więc poszłam do ginekologa i brałam przez 2 mies. tabletki. po ślubie i sesja plenerowa i podróż poślubna, więc wolałam nie mieć miesiączki. tym bardziej że bardzo boleśnie ją przechodziłam.

Gość gość
Tez myslalam o tabsach na szczęście mi sie poprzesuwało i wiedzialam ze na bank nie dostane. Nie mialam olbrzymiej sukni a korzystanie z wc to byla katastrofa, zawsze ktoś mi z sukienka pomagal. Nie wiem jak mialabym sobie zmienić tampona :/ jak masz takie,ryzyko wez tabsy i juz

Gość gość
ja mialam okres podczas swojego ślubu ale chyba stres tak wpłynol na moj organizm że mialam tylko niewielkie plamienie:)

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczkami:) zażywaj tabletki anty -nawet gdybyś miała wziąć 2 opakowania pod rząd to nic sie nie stanie:)