Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polska to syf moja ojczyzna to UK

Polecane posty

Gość gość

wy katolickie cfeeele :D 🖐️

Gość gość
Spoko :) d**y starym ludziom wycierasz, czy na zmywaku stoisz w tym swoim raju??

Gość gość
Pewnie daje na rogu ;D

Gość gość
robie to samo co w pl na inzynierskim stanowisku i zarabiam 5x wiecej niz twoja śmierdząca waluta polaczkowa :d cfeelu :d zazdrosc cie zżera bidaku z polandeszu :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d

Gość gość
Bingol cweeel

Gość gość
Nie widze zwiazku linka z tematem hu/ju :D nikogo nie przekonasz kur/wo :D

Gość gość
Dobra ja koncze odpisywac tej gnidzie, trollowi je/banemu. Zrobcie to samo. Nie karmcie troliska to stad szybko zniknie. Wiecej mnie cwelu nie wciagniesz w te swoje denne pogaduszki. Nara dziecioku :D 🖐️

Gość gość
Skąd Ty możesz wiedzieć ile zarabiam? Dudek z UK który jadąc tam znał dwa słowa "ok" "funt" ha ha :)

Gość gość
Bingol śmierdzieć brytyjskim gownem smieciu.

Gość gość
miales juz isc spac smierdzielu buahahahahahahah :D polskie gufno :D gas swiatło bo w polaczkowie za chwile wyłaczaja i twojej piepszonej starej też :D

Gość gość
twoja stara jest glupią ku=rwą bingol, tylko takie ku=rwisko mogło wysrać takie coś jak ty ;/ wszyscy cie tu nienawidzą jak widać więc po co tu piszesz, plują ci na tą twoją paskudną mordę a ty myślisz że angielski deszczyk pada ;/ wypad stąd

Gość gość
Dokladnie, sam sra na matke wypisujac te bzdury, bo jest niestety polka i urodzila przyglupa.

Gość gość
Sram to ja na takich ćwoków w polandeszu jak ty przygłupie :D nie wiem kim jest bingol ale dzisiaj moge nim byc, no dawajcie przygłupy :D bez UE nie zyjecie :D dno i metr mułu jestescie :D