Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to mnie zniechęciło do niego

Polecane posty

Gość gość

przystojny, dobrze wykształcony, zobaczyłam jego sportowe auto i się speszyłam (pomyślałam, za dobra partia dla mnie). jedziemy, sugeruję mu, że źle się w tym samochodzie czuję a on do mnie, że to auto wcale nie jest drogie, tylko tak wygląda (tu uwaga:) żeby sprawić wrażenie, że należy do wyższej klasy społecznej niż jest.... hmmm... pomyślałam - szuka blachary? nie akceptuje siebie? swojego pochodzenia? aż taki z niego materialista/gadżeciarz? to bogacze celowo mają dwa auta - bmw służbowo i poloneza na randki, by wyhaczyć normalną dziewczynę, a nie prostytutkę wpatrzoną w jego portfel/auto. a ten... a może się czepiam?

Gość gość
ty tak na serio? bo to głupie

Gość gość
niby dlaczego głupie? ja szukam szczerego faceta - również szczerego wobec siebie i akceptującego się. ja np. bym nie chciała udawać, ze należę do wyższej sfery (mam to w nosie, dla mnie się liczą inne kwestie), albo że jestem bogatsza, niż w rzeczywistości. dla mnie właśnie to jest głupie i dziecinne. po co takie coś? i tak prawda wyjdzie na jaw.

Gość gość
niby dlaczego głupie? ja szukam szczerego faceta - również szczerego wobec siebie i akceptującego się. ja np. bym nie chciała udawać, ze należę do wyższej sfery (mam to w nosie, dla mnie się liczą inne kwestie), albo że jestem bogatsza, niż w rzeczywistości. dla mnie właśnie to jest głupie i dziecinne. po co takie coś? i tak prawda wyjdzie na jaw.

Gość gość
niech zgadnę - jesteś gimnazjalistką? :D

Gość gość
póki co to Ty się skupiasz na samochodzie a nie na nim,ale raz do mnie przyjechał nieznajomy" znalazł mnie po kontaktach w pracy ) takim samochodem jakiego w życiu nie widziałam ,przepiękny musiał kosztować majątek,wycofałam się od razu ,bo to było podejrzane :-) wolę coś przeciętnego i nie zastanawiać skąd płynie kasa

Gość gość
gość dziś myślę że dobrze zrobiłaś. no ale niewiele by isę tak zachowało. większość kobiet patrzy na kasę a nie na źródła (czy uczciwe, etyczne?) ich pochodzenia. także szacun :)

Gość gość
Eee, naprawdę dręczą Cię takie rozterki? Chyba młoda bardzo jesteś. Spoko, masz czas nabrać oleju, ale jak ktoś wyżej napisał - to głupie. Niech Ci będzie - płoche;)

Gość gość
chyba nie zrozumieliście o co mi chodzi. nie przeszkadza mi to że ma taki luksusowy samochód, tylko jego motywacja i priorytety. ma go dlatego że "chce uchodzić za wyższą klasę społeczną, niż ta do której należy" - TO MI PRZESZKADZA. nie ważne czy to byłby samochód, zegarek czy dom na kredyt.

Gość gość
moim zdaniem to jest przekłamanie, nieakceptacja siebie i szukanie blachary. bo szpanując gadżetami kogo do siebie zwabi? no takie same pieprzone materialistki-gadżeciary jakim widocznie jest on sam

Gość gość
Chodzi o to że Autorko nie wierzysz że auto nie było b. drogie? Mógł powiedzieć prawdę, niektóre samochody się pięknie prezentują ale z uwagi na rocznik kosztują stosunkowo niedużo. A jeśli obawiasz się ile to dla niego znaczy "nie tak dużo" i "tanio", to warto spędzić z nim troszkę więcej czasu i lepiej go poznać zanim skreślisz faceta. Faktycznie sytuacja z gatunku tych wróżących kłopoty ale nie warto ulegać stereotypom. Bardzo wiele zależy od Ciebie i Twojego podejścia :)