W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 12, 2015 PiS wygra wybory i może uratuje Polskę przed imigrantami, z tego co czytałam w przepowiedniach 10% ludności polskiej zginie ale..... Polska zostanie jedynym krajem na świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 13, 2015 PiS też jest przeciw :) oczywiście, nie chcemy w Polsce tych islamistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mila333 Napisano Wrzesień 13, 2015 Ciekawe co by było jak Wy byście potrzebowali pomocy i uciekali z kraju? A Was nigdzie by nie chcieli? Już wolę PO niż kraj w którym kościół ma najwięcej do powiedzenia. A podobno żyję w świeckim państwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halowska Napisano Wrzesień 13, 2015 Nie rozumiem tej zbiorowej histerii zwiążanej z uchodźcami. PiS nie zgadza się na przyjęcie ich w Polsce? To zagrywka pod publiczke wg mnie. A niby tacy katolicy..gdzie miłość bliźniego? Przeczą sami sobie, Juz nawet nie mówie o tym ze uchodzcy traktuja Polske nie jako kraj docelowy. Wiec postawa PO w tej dziedzinie jest jak najbardziej ok :) Myslą przyszłościowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olinnkaola Napisano Wrzesień 13, 2015 Myślałam ze tylko ja tak myslę. Owszem jest obawa ale nie można przesadzać. PiSowskie postanowienie o nie przyjmowaniu uchodźców nic nie zmieni. Jakby nie było jesteśmy w UE i decyzja nie tylko do rządu polskiego należy. Ja na pewno na PiS nie będę góosować chocby byli jedyną partia z takim stanowiskiem. PO jest bardziej stonowane w wypowiedziach i mysli "do przodu" . Jakby nie było sa bardziej postępowi i nowocześni niż skostniały i zacietrzewiony PiS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach