Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

W Dudzie pokładamy nadzieję

Wszystko idzie ku dobremu kierunkowi

Polecane posty

Gość Mila333
Ciekawe co by było jak Wy byście potrzebowali pomocy i uciekali z kraju? A Was nigdzie by nie chcieli? Już wolę PO niż kraj w którym kościół ma najwięcej do powiedzenia. A podobno żyję w świeckim państwie.

Gość halowska
Nie rozumiem tej zbiorowej histerii zwiążanej z uchodźcami. PiS nie zgadza się na przyjęcie ich w Polsce? To zagrywka pod publiczke wg mnie. A niby tacy katolicy..gdzie miłość bliźniego? Przeczą sami sobie, Juz nawet nie mówie o tym ze uchodzcy traktuja Polske nie jako kraj docelowy. Wiec postawa PO w tej dziedzinie jest jak najbardziej ok :) Myslą przyszłościowo.

Gość olinnkaola
Myślałam ze tylko ja tak myslę. Owszem jest obawa ale nie można przesadzać. PiSowskie postanowienie o nie przyjmowaniu uchodźców nic nie zmieni. Jakby nie było jesteśmy w UE i decyzja nie tylko do rządu polskiego należy. Ja na pewno na PiS nie będę góosować chocby byli jedyną partia z takim stanowiskiem. PO jest bardziej stonowane w wypowiedziach i mysli "do przodu" . Jakby nie było sa bardziej postępowi i nowocześni niż skostniały i zacietrzewiony PiS.