Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mnie

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się 3 miesiące a ona dalej nawet się sama do mnie nie przytuliła :(, żadnej czułości, zero miłych słów. Sama nie proponuje spotkań za to często do mnie sama pisze ale tak jak do kolegi. Oboje jesteśmy po 30-stce widujemy się średnio raz na tydzień bo ona nie chce częściej, nie wiem co mam robić i o co jej chodzi :( czuję się samotny i źle mi z tym wszystkim.

Gość gość
Calowaliscie się już? Było między wami coś więcej?

Gość gość
Tak raz ją całowałem i nic więcej nie było nigdy :( nasze ostatnie spotkanie czysto koleżeńskie, nie przytuliła mnie nawet mimo iż ja to robiłem...

Gość gość
No to może jest jakaś zimna, zamknięta w sobie, aseksualna lub najzwyczajniej w świecie nie krecisz jej

Gość gość
po co się do mnie odzywa i to ciągnie :( dlaczego nie odejdzie jak inne których nie kręciłem, nie da szansy poznać kogoś komu będę odpowiadał?

Gość gość
Z nudów, samotności? Powodów może być milion. Ale jakby leciała na Ciebie to by sama nie mogła rąk odkleic

Gość gość
no to sam przytul sie a nie biadol jakby nie chciala, to by nie randkowala z Toba

Gość gość
01:36 - przytulam ale sprawia mi przykrość to że ona tego nie odwzajemnia.

Gość gość
No ale on ją przytula, przynajmniej tak wynika z jego wypowiedzi

Gość gość
spprobuj ja pocalowac drugi raz a jak bedzie dziwnie zachowywac sie to zapytaj sie jej o co kaman

Gość gość
zapros ja na wieczor czy do kina i stworz romantyzna atmosfere:)

Gość gość
Nie jest tobą zainteresowana, gdyby była to już dawno byś ją zaliczył, a że chce się spotykać... jest pewnie sama i potrzebuje kogoś przy kim może trochę pomarudzić, spędzić czas poza domem, itd.

Gość gość
Byłem u niej w domu poznałem znajomych i rodzinę. Ona ma koleżanki ma z kim spędzać czas. Nie rozumiem jej :-( jak zacząć rozmowę z nią?

Gość gość
Jak zacząć rozmowę? Najlepiej natychmiast po stosunku. Skuteczność 100%.

Gość gość
Moze juz taka jest. Mój chłopak tez był taki na początku. Chciał a nie mógł się przełamać żeby coś inicjowac. Trochę trwało zanim się otworzył ale było warto czekać. W łóżku ogień na maxa.

Gość gość
A jak reaguje gdy ją przytulasz?dziwna jakaś zazwyczaj jak dziewczynę facet kręci to sama sie do niego klei. W wieku 30 lat napewno juz to wiesz, może spytaj jak widzi dalej waszą znajomość i co o tobie myśli

Gość gość
Czy tobie będzie kiedyś w tym dupsku dobrze?

Gość gość
Facet a ty wprowadzasz rady z tego forum w życie czy tylko piszesz dla samego pisania?

Gość gość
prawdopodobnie dziewczyna nie wie co robić,bo pewnie z jednej strony coś między wami jest,a z drugiej dzieli was taka przepaść,że najchętniej by uciekła

Gość gość
Popieram wypowiedz wyżej, coś w tobie może jej nie pasować

Gość gość
może dziewczyna czuje,że w wielu aspektach bardzo do siebie pasujecie,ale w jakieś kwestii jest między wami przepaść nie do przeskoczenia

Gość gość
poza tym to nic strasznego,że cię nie przytula,nie jest widać wylewna,gorzej,że nie inicjuje spotkań

Gość gość
napisales ze masz 30 lat a zalozyles temat na poziomie dziecka z gimnazjum, tez bym takiego dziecka 30 letniego nie chciala:O jestes niedojrzaly i zachowujesz sie jak dziecko, masakra:O

Gość gość
ta kobieta najwyrazniej jest z gatunku wartościowych i potrzebuje czasu i jak będziesz taki tępy że zaczniesz jej przygadywać to zwyczajnie zepsujesz tą relację i od ciebie ucieknie. Samo to że w tym wieku masz takie podejście do kobiet wiele o tobie mówi, chcesz szybko do łóżka i do rozstania? pewnie wszystkie już zdążyły się poznać? Wierzyć się nie chce zeby w tym wieku takie problemy mieć:-)

Gość gość
To prowo? 30 letni facet i myśli ze w tym wieku to kobieta po kilku spotkaniach ma sie zakochać, zamieszkac z facetem kochać sie z nim i traktowac go poważnie? Chłopie po 30 to dopiero zaczyna się poważnie myśleć o zwiazkach i serio zastanawiać nad potencjalnym partnerem bo to nie naście lat że robi się głupoty, a ty piszesz jak gówniarz. Serio masz tyle lat? Wez daj tej biednej kobiecie spokój bo tylko problemy bedzie z tobą miała!

Gość gość
Nie odwiedzałem tego tematu a tu dyskusja się rozwinęła. Dziękuję za wszystkie komentarze te pozytywne i negatywne, nie rozumiem dlaczego od razu mnie wyzywacie od gówniarzy. Napisałem ten temat nie po to żeby jej przygadywać, zrobić jakąkolwiek przykrość, w życiu bym czegoś takiego nie zrobił, po prostu poczułem się trochę smutny po ostatnim spotkaniu, miałem gorszy dzień, może po prostu czuję się czasami samotny nic więcej, nie chce jej zaciągać do łóżka i potem się rozstać, chce kogoś na stałe. Jestem cierpliwy dam jej tyle czasu ile będzie chciała. Bynajmniej nigdzie nie wspominałem o zakochaniu każdy przecież wie że na to potrzeba czasu po prostu chciałbym czasem zobaczyć że jest jej przyjemnie w moim towarzystwie i cieszy się z mojego dotyku, przytulenia, czy to coś złego? :) nie wydaje mi się. Nie jestem typem zdradzacza, zaliczacza itd. Spędziłem z nią trochę więcej czasu niż kilka spotkań ale ok to nie pół roku. Temat zamykam już tu więcej się nie będę udzielał, pozdrawiam.