Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwie sie kobietom placącym za seks

Polecane posty

Gość gość

Nawet tym starszym po 40-stce czy 50-tce. Moze jestem dziwna, ale 100 razy bym wolala brac za to pieniadze ( z dwojga zlego bo i to jest ponizajace) niz placic... Bo to facet ma latac za kobieta, a placenie facetowi za seks to juz jest dno dla kobiety tzn ze zaden bez kasy jej nie zechce Naszla mnie taka refleksja bo ostatnio dowiedzialam sie ,ze taka moja znajoma z pracy tak robi np jezdzi sobie do Turcji i tam szuka okazji ale za kase.. Urodziwa nie jest, ale nie wiem jak tak mozna, nie powiem jej tego bo to nie moja sprawa, ale takie mam zdanie na ten temat. Uwielbiam seks i swieta nie jestem, ael lubie jak to facet o mnie zabiega i nie wyobrazam sobie za np 20 lat placic za seks

Gość gość
nie wyobrazam sobie za np 20 lat placic za seks ---jesteś po prostu dziwką, a to się jeszcze okaże czy nie będziesz płacić żeby cię ktoś zechciał wypierdolić, chuj ciebie obchodzi za co ktoś płaci, patrz na swoją cipe i ciesz się ze jeszcze cię ruchają, bo może się to odmienić

Gość gość
wolalabym juz chyba zyc bez seksu niz placic, a poza tym trzeba byc chyba pasztetem do potegi n-tej zeby nikt nie chcial w******* za darmo, no sorry, ale znam brzydkie dziewczyny co nie maja z tym problemu. Ja nigdy nie bede placic za seks nawet jak bede stara bo to uwlaczajace, chociaz seks uwielbiam i swieta nie jestem

Gość gość
A poza tym nie mieszam sie w cudze sprawy bo akurat ta znajoma sama nam to opowiedziala, po paru drinkach po prawda, ale opowiedziała i sie tym chwalila jeszcze :O Nic jej na to nie powiedziala,, ale swoje pomyslalam ...Moglaby sobie poszukac jakiegos starszego rozwodnika czy cos ,a nie placic mlodym chlopaczkom w Turcji, dajcie spokoj :O

Gość gość
szkoda ci że dziewczynę stać na wycieczkę i młodych chłopaków, p********z głupoty, a ****aj się nawet sama, kogo to obchodzi

Gość gość
08:41- mnie też stać na wycieczki, może zarabiam ciut mniej od niej, ale sama byłam na wakacjah w tym roku, z tym, ze za seks bym nie placiła nigdy, a ona zamiast sobie znalezc jakiegos faceta w swoim wieku to placi jakimś Turkom, dla mnie maskra, i jeszcze sie do tego przyznała bez pardonu :P

Gość ciocia _samo_dobro
"...nie powiem jej tego bo to nie moja sprawa..." xxxx NIE TWOJA SPRAWA co, kto, z kim i za ile. Twoja koleżanka może jeździć do Turcji i płacić facetom za seks, Ty możesz stanąć przy szosie i dorobić do pensji- co to kogo interesuje? Zajmij się swoim życiem bo od tego plotkowania porobią Ci się żylaki na zębach.

Gość gość
Mialem 32 lata i byłem prawiczkiem na disco niektóre dziewczyny nawet nie chciały ze mną zatańczyć a co dopiero mówić o czymkolwiek co mialem robić? Mam skolioze i wyglądam jak wyglądam więc zapłaciłem stówe i po prawictwie zostało wspomnienie

Gość gość
Co innego facet płacący za seks- to sie miesci w jakis normach bo to tylko facet, a faceci powinni biegac za kobietami bo tak juz jest w naturze. Ale kobieta placaca za seks to dno

Gość gość
kobieta placaca za seks to dno xx Nie mów hop bo jeszcze możesz tego dna sięgnąć jak uroda przeminie a potrzeby pozostaną.

Gość gość
ale ja znam brzydkie kobiety co bez kasy mają seks wiec nie pieprz mi glupot, kobieta nawet srednio urodziwa znajdzie kogos na seks, moze nie bedzie to przystojniak ,ale jednak

Gość gość
Ale o co ci chodzi grecja zbankrutowała to sobie chłopaki trochę zarobią. Zazdrościsz czy co?

Gość gośćon
Chce żeby jej było dobrze,niech płaci.czemu to my mamy płacić za to że którejś zrobimy dobrze

Gość gość
Przecież jak ona śpi z chłopakami za kasę, to oni tak o nią zabiegają, że ci się nie śniło. W ogóle uważam, że męskie dziwki mają więcej finezji i polotu niż damskie. Facet choć jest kurwą, nie traci rezonu i cały czas gra zdobywcę. A dziwki stoją jak te sieroty lub nachalnie jak przekupy wciskają niechciany towar. Jednak facet, to urodzony kurwiszon.