Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 193

tata przywiózł ze wsi od babci 100 jajek

Polecane posty

hehe będzie jajecznica.. Ze sklepu jajka są podejrzane .. A kury od babci jedzą tylko chleb i pszenicę. Dlatego bierzemy od babci

Gość gość
Ale wiesz ze kury sraja na jajka??????

za tydzień też jedzie na wieś wiec przywiezie pewnie kolejne 100 ..

one srają wszędzie , bo chodzą po całym podwórku .. Do pomieszczen wchodza tylko na noc

Gość gość
A TATA WIE ŻE JESTEŚ BEZROBOTNYM ONANIZATOREM? :D

a co tu jest do lania ? Zwykly marny podszyw jakiejśc gimbazy .. Nie ma się czym podniecąć Przeciez wiadomo ze temat nie mój.. Nawet średnio rozgarnięci sie połapią ..

A TATA WIE ŻE JESTEŚ BEZROBOTNYM ONANIZATOREM? no jasne , ze wie ze jestem bezrobotny .. Przeciez mieszka ze mną Nawet czasem mówi zebym szedł do roboty i przeształ życ jak król Ale jak mu odpowiadam , ze nie będę robił na Tuska i jego emeryture to mi przyznaje rację . Ze praca jest dla przegrańców

Gość gość
Czyli twój ojciec jest przegrany bo pracuje i jak sie z tym czujesz, że masz przegranego ojca który musi zapierdalać na utrzymanie swojego synka panicza? Nie czujesz się pasożytem?

Gość prawictwo pospolite 195
Nie czujesz się pasożytem? nie bo praca jest dla przegrańców życiowych Człowiek przegrywa życie w pracy

Gość prawictwo pospolite 193 `
Zresztą tata mówi, że pracują tylko frajerzy i on.

Gość gość
no ale powiedziałeś to ojcu wprost, ze jest frajerem i przegrańcem bo musi pracować? i dodatkowo cie utrzymywać? gdyby nie jego praca i twojej matki to byś z głodu gnoju zdechł

i jeszcze jedna ważna rzecz - powiedział , ze jakbym pił alkohol to goniłby mnie do roboty i nie pozwolił siedzieć w domu

Gość gość
nie pajacu ten 09 41 to mój marny podszyw .. Wiesniak nie potrafi pisac pod swoim nickiem wiec nie przejmuj sie nim prawictwo pospolite nigdy tak ojcu nie powiedział znacie klase prawictwa.

Gość prawictwo pospoIite 193
zapylił matule , wsadzał jej i się spuścił w wyniku czego się urodziłem to niech teraz pracuje na mnie. ja powinienem mieć lepiej niż on w życiu. babcia zawsze tak mówi

Zresztą tata mówi, że pracują tylko frajerzy i on. ten który napisał to powyżej to mój marny podszywacz.. Zwykly przegraniec.

W sumie podobny do mnie, bo też jestem przegrańcem i pasożytem

Gość gość
jakby bys był przegrańcem to być pracował hehe .. Zazdroszcze ci że zyjesz jak szlachta i nie musisz pracować

Gość gość
nie trudno rozóżnić posty prawdziwego prawictwa od przegrańca który sie pod niego podszywa, każdy głupek widzi , że to są zdania tego frustrata podszywacza którego nie stać pisać pod swoim nickiem : Zresztą tata mówi, że pracują tylko frajerzy i on. W sumie podobny do mnie, bo też jestem przegrańcem i pasożytem zapylił matule , wsadzał jej i się spuścił w wyniku czego się urodziłem to niech teraz pracuje na mnie. ja powinienem mieć lepiej niż on w życiu. babcia zawsze tak mówi