Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaaqwe

Pękła nam gumka

Polecane posty

Witam. Używam tabletek antykoncepcyjnych od pół roku. Wczoraj uprawiałam seks z chlopakiem niestety pekla nam gumka ale on doszedł na zewnatrz wiec dostal sie ten sluz przed wytryskiem od razu poszlam do lazienki oddac mocz po czym umylam ją całą nie jestem pewna czy mialam dni płodne ponieważ w sierpniu 27 zaczął mi sie 2 okres czyli mialam 2 w ciagu mies wiec nie wiem dokladnie kiedy teraz w tym mies bede miala ale patrzac na kalendarz i wpisujac 27 i cykl 29 wyszło na dni płodne a nawet na jajeczkowanie co nie mozliwe bo nie mam okresu ale jak mowie mialam 2 okresy i jeszcze z czyms takim sie nie spotkalam wiec nie wiem nawet jak liczyc teraz i czy w ogóle w tym mies bede miala okres. Proszę o szybka odp martwie sie a istnieje mozliwosc kupna tabletki dzien po jesli ja znajde w aptece tylko boje sie skutków ubocznych i nie wiem czy to konieczne

Gość gość
Jezeli bierzesz tabletki antykoncepcyjne to raczej nie jestes w ciazy.

Gość gość
Pewniejasza odpowiedz to moze dac ci tylko lekarz.

Gość gość
A po co poszłaś oddać mocz? Nie wiesz że cewka moczowa to nie ta sama dziurka?

Gość gość
Biorąc tabletki antykoncepcyjne, regularnie nie zajdzie szczęśliwego w ciążę... Po to da te tabletki, spokojnie mógł by dojść w tobie i tak byś nie zaszła.

Uwierz mi ze stresu człowiek robi różne dziwne rzeczy. Wiem właśnie że po to są te tabletki żeby właśnie nie było takich sytuacji itp itd tak samo jak na żywioł jadą bez gumek bez tabletek i nie zachodzą a my mamy to i to i jedno zawiodło i teraz oboje się denerwujemy

Gość gość
Dziewczyno...biorąc tabletki nie potrzebujesz dodatkowych zabezpieczeń...4 lata biorę tabletki i bardzo często uprawiam seks z chłopakiem i zawsze we mnie dochodzi...paranoja jak można być tak niedouczonyn

Gość gość
Żadna nie zajdzie jeśli bierze tabletki prawidłowo, porozmawiaj szczerze z ginekologiem to Cię wyśmieje

Gość gość
Skoro twój chłopak spuścił się na zewnątrz to na pewno nie jesteś w ciąży. A tym bardziej jeżeli bierzesz tabletki antykoncepcyjne.

Gość gość
Ja prdl skąd takie pustaki się biorą?

Gość gość
Ostatnio rozerwało nam gumkę , część została w cipce i cały spust poszedł do wewnątrz.Koleżanka miała płodne dni ,kupiłem jej "tabletke po" ,nie miał okresu przez 5 tygodni ,byliśmy zesrani bo to żona szefa ale na szczęście dostała okres.

Gość gość
Boze jaka tepaczka. Przy prawidlowym braniu tabletek nie ma prawa sie zdarzyc ciaza i na wuja ci ta gumka jak sie faszerujesz tabsami? Albo tabsy albo gumka a na wuj to razem? Wez sie doucz kobieto dopiero za seks sie bierz. Jeszcze widze jestes na etapie tego, ze nie wiesz, ze cipka to ty dziecko nie sikasz...

Gość gość
Tylko, że po seksie parę min, tak około 10 powinno się iść zrobić siku i się umyc, a dlaczego to sobie poczytajcie, bo ona dobrze robi, to też zapobiega infekcjom pochwy i pęcherza moczowego. Najpierw spust do środka, a rano dopiero mycie, a po południu lekarz.

Gość gość
Mi sie do srodka nikt nie spuszcza, myje sie po seksie moze nie od razu, ale jednak i zadnych infekcji niczego nie mam tyle lat.

Gość gość
żałuj ,że nikt cie sie nie spuszcza ...

Gość gość
leeeee fuuj glupia babooo ladne maja zdanie o tobie