Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mg być w ciazy? prosze pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Strasznie sie boje że bede w ciąży. .. Spałam z chlopakiem bez zabezpieczenia pierwszy raz ale on nie spuścił sie we mnie ani nic takiego...pare dni po tym miałam okres i juz minął miesiąc i też miałam. ..czy moge być w ciąży? I czy pare dni przed okresem miałam dni nieplodne? Bo to było 4-5 dni przed okresem? Pomóżcie nie zauważyłam żadnych objawów :/

Gość gość
Na bank nie jesteś w ciąży przynajmniej dzisiaj.

Gość gość
Trzeba było uważać na lekcjach biologii. Jak nie znasz swojego organizmu to nie bierz się za seks, bo to zabawa dla dorosłych. A tak na marginesie w aptekach i drogeriach są takie fajne gadżety co się nazywają testy ciążowe... Jak nie masz żadnych objawów, regularną miesiączkę a w dodatku seks uprawialas w prezerwatywie to jakim cudem możesz zajść w ciążę? Boże co za głupek...

Gość gość
kolejn0 witropylno

Gość gość
tak, przed okresem są dni niepłodne. pod warunkiem ze pojawi się w terminie. powinnas pamiętać, ze dni płodnych się nie wylicza a wyznacza. jeśli sama masz z tym problem, kup sobie tester do pomocy. bardzo dobra jest afrodyta na ślinę.

Gość gość
Glupia jak but. Z taka wiedza to szybko bedziesz pcgac wozek.

Gość gość
Hmmmm.... Rly mż bć w ciazy albo o nie. A tak wgl to czy cb prdl dziecinko?

Gość Zrób_test
Teraz, żeby się nie denerwować przez kilka tygodni to zrób test a na przyszłość monitoruj owulację (np. takim cudem http://aptekajakmarzenie.pl/geratherm-basal-digital-termometr-cyfrowy-owulacyjny-kontrolujacy-cykl-okreslajacy-czas-owulacji-p-23969.html) i używaj prezerwatyw. Podejrzewam, że jesteś młodą osobą więc nie marnuj sobie najlepszych lat i pomyśl czasem nad konsekwencjami!