Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak spał z moja koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Hej. Niewiem czy mam dalej ciągnąć zwiazek z moim chlopakiem. Byliśmy razem 3 lata. W ciągu tych 3 lat związek rozpadł się 2 razy a ja cały czas do niego wracałam. Potem nie byliśmy razem 2 lata i znowu jesteśmy razem. Ostatnio koleżanka zadala mi pytanie czy to prawda że mój chłopak sypialni z Beatą. Beata to dziewczyna bez skrupolow( daje wszystkim na prawo i lewo). Dodam że Beata w czasie tych 3 lat naszego związku wiele razy się do niego przystawiala. Zawsze chciała mi go zabrać. Zapytałam mojego chłopaka czy to prawda i okazało się ze tak. Spali razem kilka razy w ciągu tych 2 lat. Wiem że nie byliśmy wtedy razem ale zżera mnie to od środka. Jest mi z tym źle. I takie moje pytanie: czy powinnam dalej to ciągnąć czy zerwać tą znajomość. Mój chłopak zapewnia mnie ze to było tylko dla zabawy, nie miał zamiaru się z nią wiązać, że mnie kocha ponad życie i ze zrobi wszystko żeby zatrzymać mnie przy sobie. Co wy o tym wszystkim myslicie?

Gość gość
A ty myślałaś, że on przez te dwa lata, kiedy nie sypiał z tobą, zył w celibacie?

Gość gość
Na rozwodnikach piszesz to prowo?po co?