Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sklepy outletowe co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie jestem zbytnio przekonana. W niektórych jest tak samo drogo jak w normalnym sklepie, a jak jest tanio to rzeczy są beznadziejne. Bylam ostatnio w factory na warszawskim Ursusie w outlecie Calzedonia Intimissimi. To rzeczy rzeczywiście tanie ale badziewne :-( wyglądały jak używane. Staniki w cenach 9-40 zł, więc baaardzo tabio, ale białe to jakieś pożółkłe były. Wole zainwestować na prawde więcej i mieć coś porządnego.

Gość gość
Czasami, jak ma się szczęście, to jednak da się znaleźć coś dobrego. Ja najczęściej chodzę o outletów sportowych i outdoorowych, bo tam można taniej kupić np. markową kurtkę albo buty . Za to tamten outlet z bielizną, o którym mówisz, to faktycznie beznadzieja.

Gość gość
U mnie w mieście niestety jest taki outlet że ceny zazwyczaj takie jak w normalnych sklepach. Szukam sobie zazwyczaj w necie najczęściej na outlecie bejeans.pl albo używki z vinted.pl i mam markowe ciuchy :)

Czasami można coś trafić, ale też zdarzało mi się widzieć w takich sklepach rzeczy droższe niż w normalnym firmowym.

Gość gość
Musze sie wybrać tam jeszcze raz i przejrzeć na spokojnie, bo byłam w sumie przelotem i miałam mało czasu. Ja akurat widziałam tam rzeczy z ostatniej kolekcji to w oryginalnym sklepir były po ok 100 zł a w outlecie po 10 zl.

Gość gość
no ja kupuje tylko w outletach. uwazam ze maja poziom galerii a mimo wszystko jest tam owiele taniej. jestem z bialegostoku i tu czesto chodze do outlet center, no i czesto wracam z duuuuuza iloscia toreb z powodu ktorych musze sie gesto tlumaczyc TZ

Gość Deantka
Ech, no to wszystko zależy. Mam w okolicy kilka takich sklepów, ale róznie bywa z zaopatrzeniem. Niby maja pełno tych ciuchów, ale często są to kolekcje jeszcze sprzed paru lat (sic!), a oni się tych szmat po prostu pozbywają.. Dużo bardziej wolę kupowac przez internet, bo tam zawsze są jakieś okazje, no i można droższe marki złapać nieco taniej ;) Oprócz sklepów danych marek kupuję np. Luxusowych gdzie często są promocie na Ralpha Laurena albo na Escadę. Normalnie mnie nie stać na takie ciuchy, ale czasem coś odłoże, do tego dojdzie promocja i jest całkiem korzystnie.

Gość AlicjaZKrainyCzarów88
Uważam, że trzeba ciuchy "przemacać" zanim się je kupi :) Mimo wszystko, żeby sprawdzić, z jakiego są materiału (czy wytrzymają w praniu, etc.). Z tego powodu jestem wieeelką fanką outletów. U siebie w Lublinie mamy Outlet Center i oni mają na stronie zawsze aktualizowane promocje, więc korzystam z tego jak z radaru :)

Gość roksana245
nie tylko na stronie, na facebooku tez zawsze informuja :) ustawilam sobie wszystko tak zeby mi powiadomienia wyskakiwaly, teraz niczego nie przegapie, heh

Gość gość
no wiem!!! swojej coreczce dzieki temu wyhaczylam w dajarze super rzeczy disneyowskie po mega niskich cenach, ale sie cieszyla :D outlety sa super super super :D

Gość gość
ja bardzo lubie factory. maja markowe ciuchy w korzystniejszych cenach, no i czesto robia promocje. ostatnio kupilam sobie we wroclawskim płaszcz na wiosne i jeszcze dostalam kupony rabatowe

Gość Iniak
Outlety nie zawsze mają taniej, a na okazje można trafić zawsze. Ja mogę polecić stronę http://www.cozacena.pl/dla-kobiety na której ubrania modne i atrakcyjne można kupić w o wiele niższej cenie. Nie lubię przepłacać, a CoZaCena pozwala na porównanie ofert i wybranie najlepszej dla nas :)

Gość periodistica
No właśnie ja jeszcze nigdy nie korzystałam, ale teraz poważnie zastanawiam się nad ofertą https://www.primamoda.com.pl/outlet.html . Tutaj jednak tę różnicę w cenie widać. Czy outlety mają jakieś ukryte wady, które są głównym powodem niższych cen? :D

Gość gość
Nie mam nic przeciwko, natomiast tak generalnie bazuję na dobrych i sprawdzonych sklepie co do których jakości np: obuwia jestem pewna. Polecam www.ObuwieMarcello.pl