Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to takie wielkie wymagania?

Polecane posty

Gość gość

Czy naprawde nie ma juz kobiet które spełniają takie wymagania? Budowa ciała szczupła lub normalna Lubiąca spokój oraz wspólnie rozmowy po pracy o wszystkim i o niczym Wspólne spacery oraz od czasu do czasu wypad do kina teatru A teraz o mnie: Szczupły okolo 185cm w okularach bez blizn i tatuaży szczery taki normalny jak wszyscy tylko ze nieśmiały

Gość gość
chciałbym identyczną ale takich dziś chyba nie ma. Szczególnie jeśli chodzi o charakter. Dziś to tylko panienki do seksu tylko są albo zołzy czy tam feministki albo lesbijki.

Gość gość
Jak jesteś nieśmiały to masz szansę tylko na grubą <łapka.gif>

Gość gość
Są takie jeszcze :)

Gość gość
Są, są, tylko trzeba poszukać. :D Ale nie na facebooku, tylko na ulicy , bo te maniaczki FB to raczej takie "normalne" zaś nie są. :D

Gość gość
Autorze wymagasz niemożliwego

Gość gość
Tak na ulicy jak ja nie umiem podejść i tak z siebie zagadać jako 1 chyba mam juz pozamiatane w takim razie

Gość gość
Szukasz księżniczki?

Gość gość
sa, ale takie wola normalnych facetow a nie przegrancow zyciowych o sylwestce zaglodzonej hieny nieumiejacego geby do ludzi otworzyc

Gość gość
nie ma takich:(

19.12 nie znasz mnie i mojej sylwetki ale pomyśl jak wygląda osoba wysportowana a nie hiena i umiem rozmawiać na wiele tematów bo mam szerokie spektrum zainteresowań tylko nie umiem zagadać

Gość gość
taki normalny tylko że niesmiały- zazwyczaj oznacza pana, który wychyla 4 głębsze przed " randką", albo takiego, który na pytanie czym sie interesujesz, patrzy wpierw w sufit, potem na mnie, potem głęboooko mysli a potem duka...''noo... a co masz na mysli??? noooo...... przyrodom''. Z wyraznym OM na końcu. AAAAAh, i jeszcze patrząc na kobiete w rozm 38, widzianą pierwszy raz, rzuca- ''tee, no ale z tyłka mogłabys schudnąć, byłaby z ciebie wtedy całkiem ładna laska, a nie taaaki pasztet''..

Gość gość
''Budowa ciała szczupła lub normalna Lubiąca spokój oraz wspólnie rozmowy po pracy o wszystkim i o niczym''- aha, akceptujemy tylko osoby równe lub szczuplejsze niż Anja Rubik... o wszystkim i o niczym- czyli głównie o niczym, bo pan i tak chce się tylko bzykać:D:D

Gość gość
chciałbym identyczną ale takich dziś chyba nie ma. Szczególnie jeśli chodzi o charakter.- tttak w pierwszym poście wyraznie jest napisane , jaki CHARAKTER MA MIEĆ DZIEWCzyNA. ten charakter to szczupła i ładna:D:D

Gość gość
gość dziś x A to co to jak nie krótki opis osobowości i zainteresowań? v Lubiąca spokój oraz wspólnie rozmowy po pracy o wszystkim i o niczym Wspólne spacery oraz od czasu do czasu wypad do kina teatru

Gość gość
Troche wieje nuda jak tylko spacer i od czasu do czasu kino...

Gość gość
Autorze zmniejsz wymagania bo zostaniesz sam!

Charakter kazdy ma inny wiec napisałem 1 z cech więcej nie wymagam bo nie da się mieć wszystkich idealy nie istnieją szczupla lub normalna czyli nie z duza nadwaga a o wszystkim i o niczym tzn o tym co nas otacza spotyka o sensie zycia ale tak łatwiej się pośmiać niż zrozumieć co 2osoba ma do przekazania

Gość gość
Okulary Cię już dyskfalifikują.

Gość gość
Za dużo wymagasz

gość dziś a czego moge wymagac mniej mam napisac ze umiem gotowac, prac, sprzatac, robic na drutach i szydelku szyc i plesc makrame do tego spawac murowac malowac naprawiac samochod itd tak umiem wiele zeczy wiec nie wymagam wiele jak juz pisalem mam szerokie zainteresowania wiec potrafie wiele zeczy ktorych nie musze wymagac od innych

Gość gość
Czytam to i myślę że pasuje do was idealnie, pod względem wyglądu jak i charakteru, z tym że tak jak napisali poprzednicy - ciężko mnie "znaleźć ". Na przyslowiowej ulicy podrywają mnie tylko pewne siebie dresy i kibole. Natomiast nigdy nie miałam konta na zadnym portalu randkowym, na fb wchodzę rzadko... I tak sobie żyje, praca, potem zakupy, w weekend porządki i pranie, w międzyczasie jakąś ksiazeczka czy fajny program. Coś szalonego zrobić także lubię, jakiś spontaniczny wypad za miasto, cokolwiek. Tylko do facetów coś się zrazilam.

dziś o tu lezy problem ze ciezko taka osobe znalezc tym bardziej gdy ktos zyje wlasnym zyciem nie interesujac sie tym co sie dzieje u sasiadow i gdzie kto co robi do tego do pracy jezdzi samochodem