Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wizyta

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie bylam.u ginekologa i zbliza sie moja pierwsza wizyta i troche sie boje jak to wyglada?

Gość gość
A jak ma wyglądać, wchodzisz do gabinetu, chwilę rozmawiasz z lekarzem, pamiętaj o terminie pstatniej miesiączki, bo o dziwo dużo kobiet tego nie pamięta. Potem rozbierasz się od połowy w dół, wchodzisz na fotel i dochodzi do badania.

Gość gość
Koniecznie zaloz sukienke, albo spodniczke, zeby golym tylkiem nie swiecic ;)

Gość gość
20:34 jesteś facetem, albo nigdy u gina nie bylaś, nawet kobiety w ciąży przychodzą w spodniach.:P

Gość gość
Nie napisałam ze nie można przyjść w spodniach, można nawet w kombinezonie jak ktoś chce. Ja zakładam spodniczke bo tak jest wygodniej i nie musze rozbierać sie od polowy, sciagam tylko majtki i ewentualnie rajstopy jak akurat mam na sobie. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
A masz chłopaka i współżyjesz i masz problemy to wtedy idziemy.A gdy nie ma Problemów zdrowotynych to sie nie chodzi bo Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem Poważnych zakażeń,bo rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjenta.Bo po założeniu rękawiczek coś dotyka w gabinecie i dochodzi do zakażeń.Dlatego Zawsze przy Każdym badaniu cipki mam partnera widzi całe badanie wspierał również porody.Gabinety lekarskie i szpitale to wylęgarnia grożnych wirusów i bakterii.A mamy Prawo Pacjenta ust 2008r art 21 gdzie nawet może byc osoba bliska nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów z wyjatkiem znieczulenia ogólnego.Gdy wyprasza lekarz osobę bliską to narusza Prawo i jest zboczony lub ma cos do ukrycia ubezwłasnowolniając Pacjenta bo pacjent decyduje o obecności nie lekarz.

Gość gość
Dodam,że bardzo często dochodzi do stanów zapalnych pochwy przez tampony.Tylko podpaski z naturalnych sórowców powinno sie stosować.Do tego ginekolog zalecil mężowi masowanie piersi po okresie by uniknąć raka.Robią się jędrniejsze i większe.Do tego podczas ciąży pokazał jak osłuchiwać i mierzyć ma mąż tętno dzidziusia.Dletego powinien być partner przy badaniu bo to jest jego intymność.Wiem,że będą zboczeni ginekolodzy krytykowac obecnosć osoby bliskiej bo to może byc nawet nasz chłopak.Nieprawdopodobne jest by sie wstydzić osoby najbliższej przy badaniu cipki a całkiem obcego faceta ginekologa nie! Ginekolodzy próbują przejmowac intymność partnera mówiąc,że to lekazr i wszystko już widział a wsz Partner nie widział u was wszystkiego to jak uprawiacie seks w nocy i po ciemku????

Gość gość
Ty cholerny poparancu, jeszcze raz Cie tu zobaczę z tym belkotem i do d**y Ci nakopie. Analfabeto, weź słownik do reki i sie ucz ortografii,zwyrolu nikt i tak Cie nie czyta. Facet u ginekologa nie ma co szukac, a po Twoich postach to już żadna nie zabierze.