Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tne sie

Polecane posty

Gość gość

pisza ze robia to ludzie samotni ,wyladowuja agresje,maja choroby psychiczne zgadza sie wszystko tylko zastanawiam sie i co dalej ... dalej mam to robic...

Gość gość
a w jakiej jesteś sytuacji?

Gość gość
Idz po leki do psychiatry:) pomogą ci

Gość gość
jestem mało zarady(pracuje czasem),nie mam kompletnie znajomych,po ciężkiej chorobie psychicznej,nikogo nie interesuje okradli mnie czuje się jak by mi zrobili spłuczke w toalecie,nie mam żadnego hooby na jaki kolwiek sport jestem za słaby do żadnych znajomych tez chyba nie pasuje o tym że będę mieć jakas dziewczyne juz nie wspomne wrecz nie lubie ich bo leca na tych dresiarzy i tym podobnym niech sobie leca

Gość gość
Kiedys ci to przejdzie, osoby bardzo wrażliwe i smutne tak robia, próbują zabic bol psychiczny bólem fizycznym

Gość gość
moj psychiatra daje mi tylko lekki na senne wporządku tylko powinni mi je dać jakieś 2 lata temu wgl psychoterapia mieli mnie do psychologa zapisać ale 2 msc i wgl nie chce z nim rozmawiać bo jest dla mnie nie miły inni się żalą itp a ja prochy na senne i tyle dlatego je odstawiłem.

Gość gość
Piotruś, nie smutaj :classic_cool:

Gość gość
dziekuje ze chociaz ktos sie mna zainteresowal chociaz w malym stopniu ,po tym wszystkim nawet jak z kims rozmawiam/siostra o tym co robie itp i jestem niby w lepszym chumorze nie potrafie zapomniec i wole byc chyba taki

Gość gość
Nie leca na dresiarzy, dresiarze sa paskudni, nie martw sie, kazdego w zyciu dopada taki ciezki moment, tez mi bylo kiedys ciezko , pisz tutaj duzo ludzi a staniesz sie twardszy, tylko nie zalamuj sie tutaj hejtami i nie przejmuj sie, zawsze wszedzie sa podli ludzie:) pamietaj moje slowa i badz dzielny, zycze ci duzo sily, nie przejmuj sie ludzmi i ich opiniami, ile ludzi tyle opinii, to jest twoje zycie i zyj po swojemu :):) tule cie

Gość gość
jak nie leca sam byłem świadkiem chłopaki nie palcie tutaj bo policja przejeżdza albo jeden mówi do jej psa s*******laj a ona usmiechnieta go przeprasza ze on do dresow leci w chu.ju ich mam moze dla swoich ziomkow sa inni itp ale jak dla mnie to złodzieje sa ,ciężko mi bo jestem samotny ale dziękuje za odpowiedzi chociaz mi jest bardzo ciezko bo nie mam kompletnie nikogo:(

Gość gość
Jesli lekarz nie jest wg ciebie w porzadku poszukaj innego i leki rowniez trzeba dopasować , sa wspaniali lekarze i znajdź takiego a leki powinienes dostac poprawiające nastroj a nie nasenne, wieczne spanie to jeszcze gorzej, duzo młodzieży ma taki problem jak ty:)

Gość gość
każdy ma jakiś tam znajomych i mało jest osób z chorobą podobną do mojej i z sytuacją niby są gorsze problemy ale mój jest dosyć powazny a lekki na senne dostalem na skutek nie przespanych nocek tylko tez nie rozumiem jak mi maja pomuc skoro spanie mi tak nie pomoze podobno psychoterapia jest jakas to super mam psychoterapeute chyba ze nie nadaje sie na psychoterapie tez to tez mozliwe i mnie wykluczyli

Gość gość
21:40 masz nas:) a dresuarzami sie nie przejmuj, potem takie dziewczyny rozwodza sie z takimi i płaczą przez nich i duzo dzuewczyn jest glupich , gdy bedzie ci zle pomysl o nas i pomysl o tym co napisaliśmy, nie mysl za duzo o zyciu i nie analizuj, bierz zycie takie jakie jest i zyj, wiecznie nie bedzie zle, kazdy cie tu lubi:)

Gość gość
21:45 mylisz sie bo jest duzo takich osob jak ty, ja znam takie osoby ktore sue tną , wielu juz przestało to robic

Gość gość
uważam osobiscie że mało osób tutaj obchodze moi rodzice nawet nie dostrzegaja tego ze sie tne no ale coz nie proboje tym zwrocic na siebie uwagi po prostu zwalczam lek przed podcieciem sobie tylnych żył i wyładowuje na sobie złość , boli mnie po prostu moje życie bo jest do kitu i się nie poprawi od x lat nie miałem kogoś z kim bym pogadał ale dziękuje ci za uprzejmość i za udzielenie pomocy bo na prawdę nie wiem co mam ze sobą zrobić:/

Gość gość
Psychoterapia jest najlepsza bo mozna dojsc do źródła problemu i nabrać pewnosci siebie:) wtedy z czasem zycie staje sue dla cuebie łatwiejsze i nabiera sensu a ty nabierasz checi do zycia, musisz uporać sue z problemami z przeszłości

Gość gość
Najpierw znajdź słownik cwelu :classic_cool:

Gość gość
ja znam miej wiecej swoj problem i po dwoch latach potrafil bym powiedziec cos na temat mojej choroby,a kradziez z nozem mnie tylko dobiła sam robiłem sobie psychoterapie miej wiecej coś poprawiłem ale niestety mnie dobili.

Gość gość
Psychoterapie moze byc indywidualna i grupowa , grupowa fajniejsza bo poznajesz ludzi, otwierasz sie, jestes pewniejszy siebie, gdy zaczniesz mowic to poczujesz ukojenie, wszystko zejdzie z ciebie. Tutaj nie kazdy jedt mily, jest tu duzo zlych osob tez ale dzieki temu robimy sue twardsi :) wiem to po sobie, ludzue samotni tu sa, kazdy tutaj ma jakis problem ale nie kazdy to napisze, próbują tutaj tlumic bol. Bardzo szkoda mi młodzieży bo bardzo duzo osob meczy sie psychicznie w tych czasach. Badz dzielny i walcz o swoje szczescie:)

Gość gość
Jak sam robiles psychoterapie?

Gość gość
Ciesze sie ze moglam napisac do ciebie pare slow i podniesc cie na duchu

Gość gość
zaczełem pracować między innymi chociaż jest kilka innych spraw to gdzie będę pracował w przyszłości męczy mnie też...:/ to ja ci dziękuje że mi odpowiedziałaś ;D nwm mam 20 lat planowałem zrobić prawo jazdy żeby mieć coś w cv....

Gość gość
Zrob prawko:) cokolwiek bedziesz robil to bedzue ci lepiej w zyciu, zeby za duzo nie myslec, powinienes miec mile tolerancyjne osoby obok siebie i nigdy nie przejmuj sie krytyka ludzi , jeszcze sie taki nie urodził co by kazdemu dogodzil, rob prawko, rob wszystko dla twojego szczescia a i dla cuebie znajdzie sie fajna dzuewczyna:)

Gość gość
problem bd jak go nie zrobie:/ wgl 20 lat a bd jezdzil wolno nwm cos tam bd robil ale ciezko mi z tym ze jestem sam ale coz dziekuje wszystkim i ide spac sa ludzie ktorych nie lubie i nic tego nie zmieni trudno widocznie to jest moj problem ale coz

Gość gość
A w CV zawsze wpisuj kazde doswiadczenie, cokolwiek z czym miales do czynienia. Nie trzeba pisac jedynie o zatrudnieniach takich na biało, teraz wszystko sie liczy, zawsze warto wspomnieć w CV nawet dorywcze prace czy jakiekolwiek zajęcia, wszystko jest wazne, zeby widzieli ze jestes elastyczny, ze masz jakiekolwiek dosw. i chec do pracy:)

Gość gość
Milej nocy i nie martw sie a praca sie znajdzie:)

Gość gość
Kazdy ma zalety i ty je masz, ja to widze:) twoj sposob pisania i to ze podziękowałes to mile jest i bardzo mi milo bo tutaj nikt nue dziekuje za nic:) ty jestes pierwszy, jestes sympatyczny mily i grzeczny i wartosciowy, gdy bedxie ci zle pomysl o moich slowach:):)