Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samimimi

8 lat starszy mężczyzna i nasz pierwszy seks

Polecane posty

przyjmuje się, że możesz mu się oddać po 6 randce więc nie słuchaj tych głupot. Nie obawiaj się, bo nie masz czego mam partnerkę sporo młodszą i jest nam cudownie w łóżku. Wystarczy, że będziesz go dotykać a nie uzna Cie za kłodę

Gość gość
Ludzie trzeba się szanować. Idziesz z kolesiem do łóżka tylko dlatego, że jest starszy, miły i dał Ci do zrozumienia że chciałby się z Tobą przespać, a Ty zastanawiasz się czy jesteś dla niego wystarczająco dobra w te klocki. Nie wierzę, że tak można myśleć...

Nie przejmuj się tymi komentarzami, tu każdy ma inne zdanie, bo każdy ma swoje poglądy, na forum są osoby które z łatwością się wypowiadają bo są anonimowe, czasem piszą tak jakby same były święte, albo są już zgorzkniałe i nie pamiętają swojej młodości. Drogie panie , czasy się zmieniają, łatwa dziewczyna to taka co idzie na pierwszym spotkaniu, faktycznie nie ma co się spieszyć, ale też musisz sama zdecydować. Każdy robi jak uważa, ja też pierwszy raz przespałam się z moim chłopakiem po miesiącu jesteśmy razem ponad 2 lata i planujemy razem życie i jakoś nie wpłynęło to negatywnie na nasz związek. Ale musisz być też przekonana o jego intencjach, czy nie jest chłopakiem który chce Cię tylko wykorzystać, czy mu ufasz i nigdy nie zapominaj, że jeśli do czegoś dojdzie to priorytetem jest zabezpieczenie się. I nie piszcie dziewczynie, że jest łatwa napisała wyżej, że miała tylko jednego chłopaka wcześniej, a ilu wy miałyście ? Czy aby same nie powinnyście się wstydzić

Gość gość
Pierwszy mądry wpis to ten wyżej.

Gość gość
W Polsce sex to temat tabu, a za granicą matki rozmawiają z córkami o sexie, a nie w sposób nie rób tego bo to złe, tylko w sposób jak uprawiać bezpieczny sex.

Gość PuciuPuciu
Większość komentarzy tutaj jest tak kretyńska, że nie wiem jak mam je opisać bez przeklinania. Naprawdę uważacie, że istnieje magiczna bariera czasu po której można uprawiać seks z partnerem? Że jeśli kobieta będzie dłużej odmawiać, to facet będzie ją bardziej szanował? Na jakim świecie żyjecie.. Jeśli mężczyźnie zależy na jego wybrance, to będzie ją szanował nawet jeśli pójdą do łóżka na pierwszej randce. Aż tak bardzo uwielbiacie wrzucać komuś przez internet? Zluzujcie.

Gość gość
Ciekawe co oprócz pustki ma w głowie ten 30 latek,że się zadaje z dzieciakiem,zamiast poszukać kobiety.

Gość gość
To, że on ma 30 lat nie znaczy, że musi być doświadczony seksualnie. "przystojny, bardzo wykształcony, kulturalny, elegancki, dobrze ubrany, zaradny, stanowczy, wymagający, a zarazem czuły " Jestem taki sam i jestem prawiczkiem.

Gość gość
gość dziś Ciekawe co oprócz pustki ma w głowie ten 30 latek,że się zadaje z dzieciakiem,zamiast poszukać kobiety. x Jesteś zazdrosna bo najpierw olewacie takich miłych fajnych chłopaków a jak potem jak jakaś rozgarnięta młodsza dziewczyna się nim zainteresuje to żółć z Was się wylewa :)

Gość gość
Autorko, ja miałam tak samo z moim M. i takie same obawy. On też był taki och i ach. Okazało się po czasie że były z obu stron. Mam jedną radę ciesz się chwilą i rób tylko to co czujesz ze chcesz zrobić. Jesteście dorośli, jest między wami wyraźna mięta i jakiś związek ja gdybym mogła cofnąć czas to też bym brała życie garściami, ale wolałam się w dzieci i mój przystojniaczek już się na tym polu nie sprawdził. to złe forum na szukanie rad, tu są same pryszczate prawiki i grube bezrobotne i ci zazdroszczą. Jakbyś pisała tutaj że jesteście zaręczeni od trzech lat itp to też by skrytykowali że spanie to po ślubie.

Gość gość
, tu są same pryszczate prawiki x Oj frustratko jak nie masz co napisać to obrażasz mężczyzn, którzy nie są jak muzułmanie :P Pewnie cieszysz się co robią w Niemczech :(

Gość Blair 404
Ze swoim facetem spalam po 4 dniach znajomości, obecnie planujemy ślub i jest cudownie. Więc ch** wam w tyłki wy głupie p***y i obronczynie moralności :)

Gość gość
Haha dokładnie :-) Ja tez zdecydowałam się po 3 tyg znajomości, zalowalam przez chwilę ale tylko chwilę. Dzisiaj jesteśmy 10 lat razem i planujemy dzieciaczka :)

To Twoje życie i nie masz 10 lat,więc Autorko zrobisz co zechcesz.Moim zdaniem strach ma wielkie oczy a Ty za bardzo panikujesz.Przecież to,że on jest bardziej doświadczony Cię nie przekreśla bo seks jest inny z każdym kolejnym partnerem/ką.Przecież jeden lubi być tak dotykany,drugi inaczej.Każdy może lubić inne pocałunki,pieszczoty czy pozycje.Podejdź do tego spontanicznie,przecież on też się stresuje pewnie bo skąd ma tak od razu wiedzieć co Ci się w łóżku podoba?Z czarodziejskiej kuli?Bardzo często pierwszy seks z nowym partnerem jest taki sobie a z czasem się docieracie i jest później magicznie :)

Gość gość
Autorko nie panikuj. Skoro on jest bardziej doświadczony to zapoda Ci mrowkojada nawet nie zauważysz kiedy ;)

Gość gość
Moim zdaniem czas nie ma znaczenia, jak ma ochotę to niech się seksi, ale bez zahamowań.

Gość gość
dziś Skąd wiecie, ze to ta sama osoba?

Gość gość
No dobra już się wyjaśniło, bzykała się i fajnie było i na pewno jeszcze będzie. ;-) Koniec tematu! :-)

Gość gość
No ja się przespałam z jednym facetem na drugim spotkaniu (po pół roku rozmów) i to był mój pierwszy raz, z innym mężczyzną po kilku miesiącach (ale nieregularnych spotkań z tym, że on chyba najpierw wyznał mi miłość - ale czy to było szczere?), z trzecim facetem na trzeciej randce, ale tez chyba po miesiącu wielogodzinnych rozmów przez telefon. Z każdym z nich potem byłam w związku. Z trzecim jestem nadal. A te poprzednie związki ja zakończyłam. Nie ma czegoś takiego jak wymóg długiego chodzenia przed seksem. Bycie łatwą? Meh... Już nie m czegoś takiego. Robisz to na co masz ochotę! Wszystko!

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie seksu tak szybko i w ogóle uważam, że takie zachowania jak rozpinanie koszuli czy klepanie zarezerwowane są na bardziej zaawansowane związki. Może jestem staroświecka, ale spotykałam się w życiu z kilkoma chłopakami i w kilku "związkach" wcale do seksu nie doszło. I dobrze. Aktualnie jestem mężatką, mąż nie był moim pierwszym partnerem, więc nie jestem święta, ale też nie puszczalska. Nie poszłam nigdy do faceta na kolację ani do łóżka tak szybko.

Gość gość
Spokojnie dziewczyno, ja tak samo mam partnera 8 lat starszego ( ja 20 on 28). Tak samo sie obawiałam, ale nie potrzebnie idz na całość. Sex z doświadczonym mężczyzną to najlepszy sex.

Gość gość
Dziewczyno, czy ty wiesz co piszesz??? dla ciebie miesiąc to wcale nie za szybko??? Matko jedyna, nie dziwota, że niektóre panienki mają opinię łatwych. Sorry za szczerość, ale łatwa jesteś i to bardzo. Ja obecnie mam faceta, znamy się 3 miesiące, razem jesteśmy od miesiąca i nie było jeszcze seksu, bo nie wyobrażam sobie tak szybko. Owszem, byliśmy w łóżku, pieściliśmy się, ale stosunku nie było. xx hahaha ale zalosna hipokrytka hahaha sama wskoczyla komus do lozka i dala picze do obmacania, a na inna najezdza hahah Czym niby roznia sie "pieszczoty" w lozku od seksu?:O walila mu konia, robila loda, albo sama miala minete albo palcowe i to jest ok i to wcale nie jest seks hahaha Prawie sie rzn/nela ale, ze "stosunku nie bylo" to mysli, ze swieta. Zalosne lezec z facetem, prawie sie j***c i zgrywac cnote niewydyme, po co to komu i czemu ma sluzyc doprowadzanie siebie nawzajem do wrzenia i przerywac w kulminacyjnym momencie? Chyba jedynie nabawieniu nerwicy, bo napewno nie opinii cnotki:O

Gość gość
i to jeszcze "cnotka" co to smie obrazac innych. Skoro masz autorkeza latwa, bo po miesiacu MYSLI o seksie, a ty po miesiacu juz pozwolilas sobie w majty wlozyc jego lape a warami obciagalas mu kutocha to tylko ty jestes tu łatwa. Glupia i chamska

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !